19. sep, 2022

Utställning Högbo

Veckans bästa var att vår fina dotter Sara överaskade oss med ett besök från Karlstad. Blev så paff när deras vita bil, svängde in på gården och där var Sara. Mammahjärtat blev så varmt, en hel kväll och dag fick vi vara med bästa Sara😘. På kvällen åt och drack vi gott och såg på lite skräckfilm och söndagen följde hon med till Högbo och var bästa hundskötaren. Tack Sara, behövde lite tid med dig😘.

Som sagt utställning i söndags i Högbo och med på utställningen var både Janne, Sara och till och med Bozze var med som psykologiskt stöd till mig och Lazze. Arrangör var Gästriklands kennelklubb i Sandviken. Domaren för dagen var Paul Stanton. Kritiken löd så här: Kraftfull hane, något lågställd, utmärkta ben och tassar och fint uttryck. Stark hals och rygg, välutvecklad kropp ganska bra bröstkorg, välvinklad bak, något brant skuldra och rör sig med bra steglängd, behöver lite mer kraft. Mycket vacker kondition. Priset blev excellent, placering 2 och ck och i konkurensen blev han 4:a. Så nöjd med den kritiken och det får bli sista utställningen för detta år (tror jag), orkar inte mer på ett tag när det tar så mycket på krafterna. Så fin min fina Lazzeman.

Träningen har varit bra även denna vecka, är nöjd med prestationen som jag gör på träningarna men måste börja få in mattänk igen. Känns som jag inte är riktigt i fas där, äter lite mycket sött och gott.

Veckans träning blir så här:

Måndag: Styrka och konsultation med Sussie inför pt

Tisdag: Styrka och wod

Onsdag: Styrka

Torsdag: Styrka och Wod

Fredag: Wod (har jag tur så kommer syrran, Thor och Hugo på besök)

Lördag: Vila

Söndag: Egen träning Wod

Allt för denna gång :)