16. sep, 2022

Utställning i Gimo

Har varit en liten slitvecka både när det gäller jobb och hemma. Är mycket möten och känslan att det finns ingen tid för att jobba strategiskt eller operativt för att få till en ännu bättre sektion. Hemma är det slit med vårt nya kök, som inte riktigt går som planerat utan tar längre tid än vad jag hade tänkt (vet att det tar tid) men nu såg vi när vi hade lagt på köksbänken att det var två sprickor i bänken vilket vi inte vill ha utan den måste bytas ut och det tar ju tid när den är måttbeställt😥. Vi kämpar dock på med att göra klart övrigt och en ljuspunkt var i lördags när ugnen var på plats och vi gjorde hemmagjord pizza, och det var så gott🙂.

Inplanerat var även utställning i Gimo för Lazze, och hade egentligen ingen lust alls men vi åkte iväg tidigt i söndags men vår fina Lazzeman för visning av finaste killen. Det var Uppsala läns kennelklubb i Gimo som arrangerade utställningen som var en nationell utställning. Domare för dagen var Martin Adner. Det var i öppenklass som Lazze går i och det var ca 60 gloden retriever som skulle visas. Lazzes kritik löd så här:

5 årig maskulin hane med bra huvud och uttryck, bra lad skuldra, tillräcklig vinklad överarm, välformad bröstkorg, något lång i sitt ländparti och något rund i korset, goda bakbensvinklar och bra tassar, rör sig balanserat runt om och kunde ha något längre steg, och lite för förstjust i sin svans. Kvalitetspris blev excellent men ingen placering. 

Fin kritik, men jag tror han skrämde mig rejält när han känner igenom Lazze och säger att han bara har "en kula", men då fick jag säga att han fick känna en gång till för jag vet ju att ha korrekt med två och det hade han. Fick känslan sen att bara för jag bad domren känna igen att allt var fel och det är så typiskt mig... Finaste och bästaste Lazze, nu ska vi försöka ladda om och åka till Högbo kommande söndag. Det blir sista för i år och vet inte om jag vill ställa igen (kanske i Alfta). Tack älskling att du följde med mig och hjälpte till med allt runt omkring, du är bara så bäst 💋.

Träningen har gått bra, bara en miss i måndags då jag trodde att träningen var kl 17:30 och var i stan och sen slog det mig att det nu var höstschema och tiden var framflyttad till 19:10 och kände då att det var för sent och ingen lust att åka tillbaka till stan så det  blev istället en långpromenad med hundarna vilket var väldigt skönt.

Veckans träning:

Måndag: Promenad

Tisdag: Träna med coachen

Onsdag: Styrka

Torsdag: FF och det blev tungt med skivstång både i styrkan och wod

Fredag: Träna med coachen och semesterdag.

Lördag: Vila

Söndag: Egenträning/wod och utställning i Högbo

Skriver mer nästa vecka. Ha en fortsatt bra vecka :)