7. sep, 2022

Personbästa

Förra veckan var det sista tillfället med duo-pt med Louise och träningskompisen Karro. På schemat stod styrka och test av hur starka vi är i strikta pressar, backsquat och marklyft. Hade tyvärr träningsvärk i axlar efter ett pass dagen innan med mycket axlar och rygg så utgångsläget var inte så jättebra för strikta pressar och marklyft. Tydligen höll jag enligt Louise 1 kg mer än vad jag har gjort för henne men var väldigt missnöjd och stel i axlar efter första utmaningen... Därefter var det backsquat och blev verkligen jättenöjd när jag lyckades att pressa upp 73 kg, så himla nöjd över det när jag tidigare hade 69,5 kg 🤩. Sen kom vi till marklyft och fick upp 108 kg, så glad över det och kände mig stark och jag kände att det fanns mer att ta men blev lite rädd när det brann till i ländryggen och vill verkligen inte bli skadad i ryggen. Tidigare personbästa var 105 kg så det blev en förbättring i allafall.🤩 Var lite kul att se att det hänt lite i styrka, och behöver jobba på både i squat och styrkan i axlar och armar. Kul i alla fall att få till lite pb.

I lördags var vi till Sara och Daniel i Karlstad för att lämna över den diskmaskin vi hade innan renoveringen som de ville ha så det blev instalation av diskmaskin när vi kom till dem. God mat fick vi, jag hade beställt slow cock av Sara som är så gott. Vi var bara där över dagen så efter maten åkte vi hem igen. Vi hade bara med oss Bozze buz för lite egentid med honom, men han var lite orolig när han var själv utan sina bröder. Han var väldigt nöjd att komma hem och träffa sina bästa kompisar igen och sov väldigt skönt den natten.

Träningen i övrigt har gått bra förra veckan, kämpar på med mitt och tycker det är så kul med både styrka och cardio, har lite jobbigt med riggen och gymnastik får inte till det med kordinationen i vissa övningar, men jag ska träna mer där.

Veckans träning ser ut så här enligt plan:

Måndag: Styrka och wod

Tisdag: Långpromenad med hundarna när jag inte hann med lunchträningen.

Onsdag: Gjorde tisdagens cardio idag istället vilket kändes väldigt bra efter jobbet, blev en urladdning.

Torsdag: Styrka och Wod

Fredag: Löpning på morgonen, bad av Lazze

Lördag: Egen träning alt långpromenad

Söndag: Wod på kvällen  alternativt egen träning. Utställning i Gimo med Lazzeman

Är så glad nu att elektriken har varit här och ordnat med kökselen så vi kan fortsätta med vårt kök som har legat på sparlåga i väntan på honom. Nu jobbar vi även vidare för att förhoppningsvis bli klar under hösten. Är så trött nu att laga mat i husvagnen och diska i tvättstugan men vi fixar detta också.

Kram