28. aug, 2022

Fira en blivande 50 åring

På väg hem mot Dalarna igen, och har varit på 50 års kalas. Min syster Malin fyller 50 år i oktober och familjen har nu firat hennes dag med god mat/dryck och roliga lekar hemma hos dem vid Hjortens Udde. Det blev att sova i husvagnen, som jag börjar bli lite trött på när det spenderas en hel del tid där nu när vi även använder den vid renovering av kök... Men helt klart är jag glad att vi har en för utan den just nu så hade det varit tufft med matlagning. Nästa träff med delar av släkten blir i oktober då vi ska till Karlstad och se Karsten Torbjer, och det ska bli roligt att få skratta åt denna fejkdansk.

Veckans träning var ganska bra i början men blev inte vad jag tänkt nu i slutet. Fredagen blev en vilodag då jag inte hann med träning då det var jobb, och åka ned till Udden, Lördagen blev det en 7 km jogg och idag hinner jag inte heller då resan tar för lång tid och passet som jag tänkt hinner vi inte hem till. Tråkigt men då blev det tyvärr, men jag får försöka våga vila denna vecka så tar jag nya tag nästa vecka. Har känt mig ganska stark denna vecka och har varit nöjd med både styrkan och wod, var lite jobbigt dock i onsdags då jag hade huvudvärk hela dagen men efter wod så fick jag lite energi vilket var en härlig känsla. Bästa passen är med coach Sofie, vad jag gillar denna powertjej, så duktig att lära ut även för en tant som jag. Passen ger mig så mycket bra energier och känner att de händer bra saker inom styrkan, speciellt i axlar.

Måndag: Styrka och wod

Tisdag: Träna med coachen

Onsdag: PT och långpromenad med hundarna

Torsdag: Styrka och wod

Fredag: jogg

Lördag: Vila

Söndag: Wod alt egen träning

Vill även skicka en extra grattis till min dotter Sara och hennes man Daniel som idag söndag firar 1 årig bröllopsdag (bomull). Grattis till och stort lycka till i framtiden!!! 

Det blir mycket jobb (som vanligt) denna vecka och ska försöka att pussla ihop det med jobb, hundar och träning men det ska nog gå även denna vecka. Till helgen blir det att åka och titta på kakel till köket, har en idé om vad jag vill ha så jag hoppas att det blir bra och jag kan ju meddela att jag längtar till den 7:de september då förhoppningsvis elektriken kommer till oss så vi kan få in spis och ugn mm. Kan även bli så att vi åker ned till Sara och Danne för att köra ned diskmaskinen de har fått av oss.

Ha en bra vecka alla så hörs vi nästa helg :)