16. aug, 2022

Semester

Då har man börjat jobba igen efter 4 veckors semester, och dessa veckor gick som vanligt väldigt fort.

Började semestern med att åka ned till mor och far till Trollhättan för lite träning av landsvägscykling och umgänge med nära och kära. Innan vi kom ned till dem stannade vid till ett dygn i Karlstad för att träffa Sara och Danne och fira min födelsedag med lite roligheter som restaurangbesök vid Blackstone Karlstad. Uppskattar så mycket att få vara med min lilla familj och bara vara, mer av detta tack för det ger så mycket energi. Var även förbi min syster vid Hjortens Udde innan vi landande i Trollhättan, hon börjar verkligen få fint i stugan. Åt och drack gott och lite utflykter hann vi med som ex biobesök i Vänersborg, slusscafét. När vi väl var hemma igen så har det varit mycket att renovera vårt kök, som ex lägga nytt golv och montera upp skåp och stommar och planera för att elektriker ska komma och även fundera ut vad vi ska ha för kakel. Hoppas det blir klart på denna sidan av året, känns som det tar så lång tid med allt och det är lite bökigt att inte ha ugn utan nu springer vi ut och in till husvagnen där år så kallade spis är just nu och disken är i grovköket.... Extra rolig utflykt denna sommar var när jag och Sara åkte till Mall of Scandinavia för heldag med shopping och inte nog med det så var det Saras födelsedag. Blev en del nya träningskläder och lite till samt mat och skumpa.

Sara och Daniel har även varit hos oss en hel vecka och även där hann vi med lite utflykter som räkkryssning på Runn och besök i Rättvik och classic car week. Fick äran, trots att jag var väldigt trött att vara chafför åt Sara och Daniel som hade biljetter till Sabaton Open i dagarna 3. Det sista vi hann med innan jobbet började igen var Cykelvasan, och jag körde öppet spår i fredags med Janne och min far och även i söndags 3 milen med Erik vilket var väldigt roligt. Tiden blev inte den bästa men vi tog oss igenom 9 milen i värmen, och vi åkte i mål samtidigt och det var det stora målet att åka som team. Självklart blir det att åka även nästa år och då ska tiden justeras till det bättre och åker även med Erik 3 mil eller halvvasan.

Träning har det varit så det räcker och blir över, och behöver få till lite struktur på den nu (igen) och även maten. Nu blir det vardag igen med allt vad det innebär för det har varit en hel del god mat, dryck och godis.

Blir att blogga lite oftare nu när jag märker att jag får till rutinerna bättre när jag planerar mina dagar kring träning. Så veckan ser ut så här hade jag tänkt:

Måndag: Styrka/Wod

Tisdag: Träna med coachen

Onsdag: Långpromenad med Lazze och Bozze

Torsdag: Styrka/Wod/yoga

Fredag: Egen träning

Lördag: Vila alt PT

Söndag: PT alt wod

Hade tänkt under september månad att inte äta godis/socker, och jag behöver verkligen bli av med sötsuget så det är bara att lägga ned godisätandet igen.

Allt är bra med grabbarna buz, blir lite utställningar med Lazze under september månad så det blir spännande och se hur det går då.

Något som var väldigt tråkigt denna sommar var att min mor och far fick ta bort sin fina goldentjej Maja, hon blev hela 13 år och blev nu gammal och sjuk. Vi saknar henne så då hon va en så fin kopis till våra killar och även till oss tvåbenta. RIP fina goa Maja😥

Skriver igen i slutet på veckan för att planera kommande vecka, ha det bra så länge :)