15. apr, 2022

Glad Påsk

Då var det påsk igen, och vi är på resande fot mot Dalsland för att fira tillsammans med "Tjocka Släkten (tyvärr inte Sara och Daniel som jobbar), vilket ska bli riktigt roligt. Husvagnen är med för första gången i år vilket är kul. Äntligen känns det som vår, stor sol på himlen och jag har sett både tussilagos och både såg och hörde lommen igår.

 Har hänt en del sen jag skrev sist, har bytt jobb. Från enhetschef vid Norslund/Sundborns hemtjänst till sektionschef vid Vård och omsorgsboende Falu kommun. Ett stort steg i mitt liv och väldigt mycket nytt när jag inte har jobbat som chef för husen tidigare, men det ska nog gå även detta när det finns så duktiga och kompetenta enhetschefer ockdå vid sektionen Vob. 

Känner dock att jag måste förbättra min struktur på jobbet, så jag inte missar eller glömmer något. Som enhetschef hade man ju bra koll på läget och en hel del erfarenhet men känner nu att jag behöver anteckna ner mer info och ska ta tag i detta med att använda ett block och inte flera och tro att jag kommer ihåg allt för det gör jag inte. Spännade är det i alla fall med nytt jobb och det blir säkert hur bra som helst, känns nu som det blir här jag kommer vara tills jag går i pension för att göra CV, intervjuer och tester är inte min grej och det tar massor av energi.

Vad händer framöver då:

Påsken som jag skrev ovan blir i Dalsland hos min syster och svåger, och fler från familjen vilket ska bli kul. Tror det blir spår med hundarna, lekar och god mat och dryck. Så mycket bra energier när jag får vara med nära och kära.

Valborg åker vi till Sara och Daniel för att fira med dem, jag och Janne ska sova på Scandic Klarälven som vi är så nöjda med när det går så smidigt med hundarna där och inte så långt från där Sara bor så vi kan gå emellan.

Nästa tur blir tillsammans med Sara, en mamma och dotter resa till Mall of Scandinavium, alltså shopping och övernattning med god mat och dryck (hoppas jag). Beställt och klart är det så detta ser jag verkligen fram emot, och ska inhandla lite nytt till vår/sommaren 2022.

Nästa äventyr blir med Janne och Erik, då vi förhoppnngsvis kan få åka till Berlin över en långweekend. Ska bli så roligt att få åka dit när vi aldrig har varit där tidigare och kanske får man använda sig av sin rostiga tyska... Sara ska passa hundarna vilket känns väldigt bra, när jag vet att hon har god koll på alla 3 busfröna. 

Det är vad jag vet nu som händer under våren 2022, håller även på att planerar för sommarens äventyr men tar dem lite senare, ska åka på lite utställningar med Lazze, vandring blir det så klart och tror vi tar en tur med husvagnen till Österlen denna gång (vecka 29).

Träningen går bra och det är väldigt mycket nytt vid Yes Box i både rörelser och moment, så jag har träningsvärk typ hela tiden någonstans i kroppen. Helt otroligt men jag tror jag börjar få lite nya muskler. Har tagit lite pt timmar med Louise Wickström och det känns väldigt bra och nytt, igår var det stå på händer och prova på att göra hands push ups, och det är verkligen inte min comfort Zon..., men det var bara att kämpa på med detta och ont gör det i armar mm.

Tränar fortfarande ca 6 dagar i veckan, men behöver nu strukturera om även här när jag vill ha mer utomhusträning under vår/sommar, så mer löpning och mtb blir det från och med maj månad. Kommer skriva in lite nya schemann framöver så jag har koll på detta.

Glad påsk nu alla 😘