13. mar, 2022

Rolig helg

Denna helg har vi haft finfrämmande av teamBloms, vilket var mycket trevligt. Min syster, svåger och deras bushundar kom till oss på fredag kväll, så det blev mest lite gott att äta och vin innan det var dags att sussa. Hann en hel del på lördagen, då vi startade med att gå en vända på Toftans is och inspekterade bäverhyddan och vad bävern åstakommit i trädfällning på ön. Vi åkte därefter till Borlänge för lite shopping och fika, köpte mig en ny träningsväska, topp, och en ny stickad tröja så jag var nöjd med mina inköp. Janne köpte sig en skjorta och nya träningsskor, vilket var välbehövligt. Köpte även en ny skjortjacka åt Erik, så han blev lite med i modet när han ska ut på stan. Gofikat gjorde vi vid Almas café mitt i centrum, smaskade på en budapestbakelse (så gott).

När vi kom hem var det dags för en långpromenad med hundarna som även denna gång blev på Toftans is, men gick ända bort till Sundborn och tillbaka på vägen. Blev lite koll sedan vilka utställningar som jag och Lazze ska ta oss an i år, så nu har vi anmält oss till Vänersborg som blir i början på juni. Skulle ha anmält oss till Alfta men de hade inte öppnat än för anmälan så jag får hålla mig en stund till innan jag anmäler mig. 

På kvällen så åkte vi in till Blackstone och åt lyxmat, jag valde hjortfilé, potatisgratäng och två sorters såser till det och rött vin, så gott och trevligt. När vi väl kom hem så blev det ett dopp i poolen innan sängdags. Riktigt trevlig dag men mycket sol och roligheter.

Idag har jag hunnit med att städa lite, när det låg drivor med hundhår i hela huset. Har även jobbat lite när jag måste ha klar med en riskbedömning denna vecka, är så mycket som måste bli färdigt så vi inte tappar fart i olika projekt som är vid Vård och Omsorgsboende i Falu Kommun. Sedan har jag tagit mig an den sista delen av Crossfit open in the box 22.3. Fy fan, vad jobbigt det var med trusters som var en del i wod:en. Men nu har jag gjort alla tre delar och är riktigt nöjd med alla tre för jag har då varit med och gjort allt det jag har orkat med, för att vara första gången. Nu blir det fest gänget från boxen den 1 april, vilket ska bli så kul. Så stolt även att Janne har utmanat sig och även gjort det så himla bra alla tre delar, så jäkla bra gjort!!!

Planerat med min syster även att vi åker ner till dem i påsk med husvagnen, för lite påskfirande och startar upp viltspårsarbetet med mina två yngre förmågor. Skulle vara så kul om Bozze fick sin sista 1, så han fick bli champion även han.

Veckan träning ser ut så här:

Måndag: HIIT

Tisdag: 3D eller löpning

Onsdag: Funcional fitness

Torsdag: Pt med Louise (min nya idol)
 
Fredag: Egen styrka eller Hiit
 
Lördag: Vila
 
Söndag: Hiit
 
Var rädd om er så skriver jag snart en ny rad i bloggen!!