13. feb, 2022

Härlig långweekend i Lofsdalen

Brukar inte skriva så mycket om mitt jobb, känner jag att denna blogg ska innehålla det som händer på min fritid. Idag gör jag en liten avstickare när det har blivit en hel del jobb under en längre tid, tycker ju mycket om mitt jobb och kanske för att det är massor av jobb och utmaningar. Jag har sedan oktober månad jobbat som tf sektionschef vid Falu Kommuns Ordinärt boende samtidigt som jag även har haft kvar mitt jobb som enhetschef vid Norslund/Sundborns hemtjänst (stor hjälp av mina gruppledare). Kan ju här erkänna att det har varit lite för mycket av det goda när vi har haft en pandemi och fjärde våg av covid-19, har nog aldrig känt mig så här trött och lite ledsen över att jag inte hinner med allt det jag vill. Har ju en stor svaghet som är att säga nej och inse när det blir för mycket, men nu är det riktigt tungt och det dåliga samvetet finns hela tiden till alla både i jobbet och familjen (inkl hundarna). Vet även att det bara är säga nej, men det är inte alltid så enkelt i alla fall inte för mig. Sista februari går tf vikariatet ut, och har fått erbjudande att det ska bli förlängt.

I torsdags blev det i alla fall en välförkänt paus (trots lite arbete på datorn), familjen åkte till Lofsdalen för lite skidåkning och mys och vilken tur vi hade med allt, solsken, lagom kallt, inte så mycket folk i backarna och god mat i stugan och underbara ungar, hundar och man. Så mycket +++, och det gör lite ont att åka hem nu när det hade varit så skönt med några dagar till. Har verkligen en underbar familj, vi är som vi är och det duger bra det. Kul har vi tillsammans och en hel del skratt blev det. Tack familjen för dessa dagar💋

Har blivit en hel del tänk om hur det ska bli framåt i jobb men även funderat lite vad som händer runt omkring, personer som jag litar på kanske inte vill en väl, men det brukar ju komma fram förr eller senare... Hann med ett viktigt samtal i veckan, där jag faktiskt sa vad jag tyckte och har nu bollat över bollen och förväntar mig en återkoppling kommande vecka. 

Har i veckan haft en konsultation med en pt vid yesbox, så vecka 8 kör jag och Janne pt tillsammans med Louise, ska bli så kul att få egen coachning av henne. Mitt mål blir nu styrka med Louise och ska lägga in fler egna löppass igen nu när vi går mot vår och sommar. 

Veckans träning ser ut så här:

Måndag: styrka lunch (om jag hinner) Startklar på kvällen

Tisdag: 3D

Onsdag: Startklar

Torsdag: Intervaller löpning, 3D

Fredag: HIIT

Lördag: vila

Söndag: HIIT

Blir ev ett extra löppass ute och då blir det lite längre (15 km)

Som sagt mycket tankar just nu, men förhoppningsvis löser det sig till det bättre. Tur är att jag hittar kraft i träningen, hundarna och sist och inte minst min älskling som står ut med mig i vått och torrt och får höra mina tankar och tjat....😘

Ta hand om er !!

 

 

Kommentarer

14.02.2022 11:04

Sara

Tack för en jättemysig helg i fjällen ❤❤ måste göra om det ⛷️💕💕 puss!! 🌟