9. jan, 2022

Lite planering för året

Som sagt nytt år har börjat och försöker planera in lite roligheter och utmaningar för 2022, är lite svårt just nu när fjärde vågen av covid 19, är som värst just nu både i samhället och även på mitt jobb. Men lite planering kan man väl få göra så man har lite ljusglimtar och utmaningar, det jag börjar med är att sluta äta godis har varit en hel del sötsaker under senare delen av 2021 och känner att det mår jag inte bra av utan måste tillbaka i de gamla vanorna att bara "synda" på fredagar, har ju fungerat tidigare så det ska gå bra bara jag har en dag att få äta/dricka det jag vill🙂.

I morgon börjar även det första roliga för året, ska gå kursen Startklar vid Yesbox, är 8 tillfällen där vi går igenom teknik och mål för olika träningsredskap, vi startar med rodden i morgon och alla träningskompisar från "Vrål fitness" är med, så himla kul!!!. Har även tänkt att ta lite PT timmar för Louise, ska försöka få lite hjälp med att lägga upp en bra struktur med träning och kost så jag mår bra, känner just nu att jag bara tränar utan mål och har inte koll på hur många pass och vilka pass jag tränar för att kroppen ska må bäst. Ska boka in en konsultation med henne så vi kan köra pt efter Startklar.

Årets första vardagslyx blir den 28/1 då  vi åker till Eskilstuna för att gå på Bolinder Muntell museum för att se på lite traktorer och bo över på hotell, är väl mest för grabbarna men skönt att få se lite annat om det fungerar för pandemin. 

 

Har inte planerat mer än så än, planer finns ju till Berlin (bokat och klart) men planerar inteVecka 6 så åker vi till Lofsdalen tors-söndag för lite slalom/längd tillsammans med hela familjen, tycker det är så kul att de följer med och har lite vinterkul. Daniel ska åka slalom för första gången, så det ska bli roligt att få se hur det går. Blir nog en stund i barnbacken, för att lära sig svänga och stoppa...🙂 mer än så blir så ledsen om det inte blir. Sommaren har vi heller inte börjat planera, vet ju inte när jag har semester men vandring och mtb blir väl av i någon form. Utställning med Lazze hade ju varit lite kul, speciellt till Alfta så det blir att invänta ssk utställningsplaner. Tänkte 3 stycken utställningar för detta år, för det är nog det jag själv klarar av, för det tar så mycket energi av mig när vi ska åka iväg och ställa.... Min lilla snygging Lazze.

Veckans planering för träning ser ut så här:

Måndag: Startklar rodd

Tisdag: 3D alternativt löpband 

Onsdag: Startklar

Torsdag 3D och löpning/spinning

Fredag: Hiit

Lördag: vila

Söndag: Hiit + föreläsning kost/återhämtning (Louise)

 Är så fin is nu på Toftan så det blir en hel del promenader på sjön med grabbarna, tur har vi också att den plogas när det kommer snö, så det blir lättare att gå på isen. Så tacksam att det finns personer som lägger ner tid på att ploga så vi kan gå runt sjön, är en sträcka på ca 6 km som gåbar. Ska nog kolla om Janne kan hämta hem våran klenod Lynxen (skotern) som står hos Jannes mamma, hade varit kul och köra lite..

Ha en bra vecka så berättar jag lite nästa vecka kring startklar och föreläsningen som är nästa söndag (gör nog en hel del fel där...)

Kram och ta hand om er!!

// Åsa