5. apr, 2021

Glad påsk

Då var påsken snart över och det har varit en riktigt skön och ganska varm påsk i år. Vår dotter Sara kom på långfredagen och så gjorde även mina föräldrar. Vi mumsade hemmagjord pizza och drack lite gott vin till. Påskafton började jag och min pappa med att köra en runda med våra gravel bikes, vilket var kul. Turen blev runt Toftan ca 3 mil, vilket kändes som det räckte när det kändes som motvind typ vilket håll man än körde.... Efter rundan åkte vi upp till fäbon för att ha påskfika och korvgrillning och även släpa fram lite ris efter att Janne hade avverkat lite runt vår fäbod. På kvällen blev påskbuffé, med allt som sig bör vilket var jättegott. Fortsatte kvällen med lite spel i form av På spåret vilket är riktit kul och allmänbildande.

Påskdagen blev det ytterligare en gravelbike tur och denna gång var även Janne med, med sin mtb, och vi körde samma sväng igen. Var dock lite trött denna dag, men på alla värden efter cyklingen såg det ut som jag hade varit ute och bara fin åkt.... Konstigt trött hela dagen så jag blev tvungen att lägga mig en kvart för att hämta lite kraft till att laga middag, och jag brukar verkligen inte vila på dagarna. Sara åkte hem till Karlstad på påskdagen, viket kändes tråkigt. Så kul att ha lite extra tid med henne och höra lite vad som är på gång i hennes och Dannes liv. Men jobbet och hästen kallade så det var bara för henne att åka hem på påskdagens fm😘.

Veckans träning har gott bra lite blandat från styrka och kondition samt längre pw. Var ute och sprang i måndags vilket kändes bra, det var ca 3 veckor sedan jag sprang sist när jag har haft ont i rygg/ och hö ben ett tag men nu känns det tack och lov bra.

Denna veckas träning ser ut så här:

Måndag: Kettlebell

Tisdag: Tabata

Onsdag: Löpning

Torsdag: Cirkel

Fredag: Intervaller/PW

Lördag: Cykling/löpning

Söndag: Kettlebell + hundträning hos Matilda H.

Hundträningarna hos Matilda startar denna vecka, och det ska bli riktigt kul att få träffa henne samt mina träningskompisar Gunilla och Agneta med sina fina jaktlabrator tikar. Ska bli speciellt kul att få träffa Agnetas nya stjärna som nu är en valp, och den har hon fått köpa från Matilda H egna uppfödning. Det är inplanerat träning nu för Matilda varannan helg vilket känns bra att det blir lite regelbundet.

Som sagt en skön påsk helg som nu börjar ta slut, i morgon är det jobb igen. 

Ta hand om varandra🤩.

Kram Åsa