29. mar, 2021

Snart påsk

Har verkligen känt att våren är på väg, och det är så skönt.  Det har varit lite varmare och fåglarna börjar komma tillbaka och har även sett de första krokusarna, och natten mellan lördag och söndag flyttade vi fram klockorna till sommartid.

Vi hade faktiskt första fredagsmyset ute på vår inglasade veranda i fredags, och då grillade vi egengjorda hamburgare vilket var så gott. Däremot såg vi att vår grill började gå sönder så på lördagen var vi in till stan och investerade i en ny och naturligtvis blev det ju grillat även till lördagsmiddag 😀. Blev mycket första för i år i helgen, för jag och Janne tog ut våra mtb på lördagskvällen efter att vi hade monterat ihop nya grillen. Vi tog en liten tur till Svärdsjö t/r 26 km. Riktigt skön tur och jag frös inget, tack och lov (har gjort det så det räcker denna vinter). 

Blev en riktig skön helg med lite pyssel både inomhus och utomhus i form av eldning i tunnan då vi hade mycket ris som låg ute på gården och även slängt en del som ska till tippen på måndag. Insåg att vi måste ta bort en björk mm, så det får bli till påskhelgen då vi är lediga lite mer.

Träningen har varit bra denna vecka, har inte haft lika ont som tidigare veckor under mars månad vilket känns väldigt bra. Ska till naprapaten på måndag och hon ska få kolla av lite när det känns lite fortfarande när jag gör ryggrörelser som ex mag crunches och domnar i hö fot, men som sagt det är mycket bättre.

Veckans träning ser ut så här:

Måndag: Intervaller med Siri

Tisdag: Tabata

Onsdag: Spinning/löpning

Torsdag: Cirkel

Fredag: Vila

Lördag: Mtb

Söndag: Löpning/styrka

Denna veckan börjar påsken och jag ska försöka hinna med att städa lite extra på fredag innan jag får finbesök av min dotter Sara och mina föräldrar, och naturligtvis så kommer min son Erik🙂. Kul att få fira lite påsk tillsammans med lite god mat och dryck och kanske hinnner vi med lite mtb och pyssel i trädgården alt åka till fäbon för att ta ned lite träd. Hoppas ni bara att alla är symtomfria så att vi kan ses.

Ha en bra vecka alla så hörs vi nästa vecka. Stor kram