18. mar, 2021

En liten känsla av normalt

I helgen åkte jag och Janne till Karlstad för att träffa Sara och Danne men även min syster Malin och hennes två döttrar Matilda och Hanna. Jag var iväg en liten stund själv för att träffa syster och hennes döttrar då vi hade lite att planera för kommande bröllp. Var även kul att få se hur fint Matilda har fått det i sin nya lägenhet. Sara mötte sedan upp oss i Karlstad centrum då jag hade lite inköp att göra så jag kan göra fina menyblad till bröllopsgästerna.

På kvällen hade vi ordnat Mellomys hos Sara och Danne då det var final i schlagerfestivalen, och innan Mello så smaskade vi på tapas och vin (så klart). Riktigt kul var det och en liten känsla av att det kan vara lite normalt ibland, trots covid-19.

Jag och Janne sov över vid Scandic Klarälven, vilket vi har gjort någora gånger nu men det är riktigt lyxigt och inte så långt ifrån där Sara och Daniel bor. På morgonen tog vi oss en promenad till Karlstad centrum och köpte med lite fikabröd till Sara. Så vi hann med lite fm fika hemma hos henne innan det var dags att åka hem till Lövänget igen och Buzbrothers. Erik var hemma denna gång och var hundvakt, vilket uppskattades väldigt mycket.

Träningen denna vecka har gått ganska bra fast jag är bra skör i hö sida, minsta lilla felbelastning så gör det ont. I går hade jag suttit på golvet en stund med hundarna för kloklippning och trimmning under tassarna, och fick så ont i ryggen igen..... Så less på detta nu!!!!!

Veckans träning har sett ut och kommer se ut så här (om jag inte har för ont):

Måndag: Spinning (gick mycket bra)

Tisdag: Tabata (allt gick bra utan en magrörelse då man skulle ha benen ovanför marken och göra cirklar, fick så ont i hö sida. Gjorde en annan övning)

Onsdag: Endast 5 km promenad med hundarna

Torsdag: Cirkel

Fredag: Egen styrka med Janne

Lördag: Spinning/löpning

Söndag: Kettlebell/egen styrka

Har köpt hem lite nya träningsdummies till grabbarna bus, känner nu att det är dags att börja träna lite igen när snön är borta. Ska ju börja träna för Matilda Hedin igen varannan vecka med start 11 april. Ett annat mål som vi redan hade förra året är att starta lite fler viltspårs prov, så planen är om det inte kommer mer snö att lägga lite i påsk för att komma igång och se hur de yngre förmågorna är i sin motivation att spåra.

Ha en bra vecka alla, och ta hand om er 😘.