9. feb, 2021

Lite planering inför bröllop

Har varit en riktigt rolig helg, då vi har börjat att planera och ordna för Sara och Daniels bröllop. På vår agenda förra lördagen var att först ordna med lite bra underkläder för att ha under bröllopsklänningen, så då åkte vi till Underverket som ligger i Falun. Bra service och mycket fint att välja mellan. Sara fann både behå och bra trosor att ha på under klänningen, skönt när det blir smidigt och bride to be är nöjd🙂. Mina föräldrar kom även upp i fredags dels för att hälsa på och dels för att min mor skulle följa med Sara och mig till Alexandras bröllop och bal för att försöka hitta den finaste bröllopsklänningen till Sara. Så lördag kl 10:00 så var vi på plats vid Alexandras för att hjälpa Sara att hitta den klänningen hon vill ha. Sara provade några klänningar och de var vackra allihopa, men hon hittade en som hon tyckte väldigt mycket om. Blir inga kort på den idag när det är lite hemligt hur den ser ut innan själva bröllpsdagen som blir den 19 juni.

Efter allt provande och tyckande så blev det klart med beställning och handpenning lagd, så nu kan vi checka av denna viktiga del av planeringen. Efter vi var klara så gick vi till BK bageri och tog oss en kaffe och minisemla, så himlans gott :).

När vi kom hem till Lövänget igen så blev den en familjepromenad på isen med hundarna, vilket var väldigt skönt när solen sken över Toftan. Blev lite spel och mello på kvällen och så klart lite god mat och dryck. Nästa planering för mig blir att träffa toastmastrarna den 14 mars för att kolla av hur de tänker kring tider på själva bröllpsdagen, så vi kan synka det med maten mm. Blir så spännande allt och kul när vi börjar bli klar med själva planeringen så att det blir ett roligt och bra bröllop.

Träningen har gott bra, trots att det blev lite många dagar i sträck. Kändes väldigt mycket i kroppen på fredagen när jag och Siri tränade styrka att kroppen var riktigt trött.

Denna veckas planering ser ut så här:

Måndag: Spinning

Tisdag: Tabata (hopprep)

Onsdag: PW alt löpning på band

Torsdag: cirkel

Fredag: Styrka

Lördag: Lofsdalen

Söndag: Skidåkning/utför/längd och sist men inte minst Alla hjärtans dag 😘.

 

Så det blev ett lite kortare inlägg idag men skriver mer nästa helg med massor av semesterkort när vi är i Lofsdalen, jag, Janne, Erik och hundarna såklart.

Kram Åsa