4. feb, 2021

Silverbröllopsdag

Förra veckan firade jag och älsklingen att vi har varit gifta i hela 25 år, känns helt otroligt att tiden har gått så fort och att vi varit tillsammans en väldigt stor del av vårt liv. En sak kan jag i alla fall säga att jag har världens bästa man och bästa kompis. Finns ingen som jag litar på som Janne och han finns där vid glada, ledsna och arga dagar, och ställer ALLTID upp när det är något. Har alltid sagt till honom att den dagen vi blir riktigt gamla så vill jag dö först, klarar mig inte en dag utan att han finns hos mig. Vi gör mycket saker ihop men kan även göra saker/jobb på annan ort eller själva men känslan att han finns där gör mig väldigt trygg när det är annat som tar energier. Hoppas vi får fortsätta vara ihop ytterligare 25 år så att vi kan få fira guldbröllp, men det är många år till vi når dit och mycket kan hända på vägen. Men utan Janne är jag inget 😘.

Vi firade dagen någon dag senare när Janne jobbar borta just nu, så fredag em åkte vi till Steem Hotell/Spa och det var verkligen en trevlig/annorlunda atmosfär och mysiga pooler både utomhus och inomhus. Kan verkligen rekomendra detta ställe både som par och om man åker med några kompisar. God mat och dryck var det också, tråkigt bara med denna Covid 19, vilket gjorde nu att bar/restaurangen stängde kl 20:00 (enligt de allmänna restriktioner). Vi hade lite fredagsmys med oss i form av lite godis och vin, så myset fortsatte när vi kom upp på vårt rum. Mysig frukost blev det med utsikt över Mälaren.

Helgen som kommer nu får vi finbesök av vår älskade dotter och min mor och far. På lördag ska vi åka till Borlänge och besöka Alexandras bal/bröllop för att hitta en fin brudklänning åt Sara som gifter sig den 19 juni. Jag och min mor ska vara hjälpa henne hitta den finaste klänningen åt henne, blir så spännande 😘.

Förra veckans träning gick riktigt bra, känner mig ganska stark just nu och orken sitter bra. Är nöjd även över vikten ligger stadigt på den önskade vikten. Brukar försöka väga mig en gång i veckan för att ha lite koll på vart jag ligger. Är även ganska nöjd med kosten, äter mer mellanmål vilket gör att träningspassen blir bättre när jag har lite mer energi i kroppen.

Veckans träning ser ut så här:

Måndag: Intervaller med Siri

Tisdag: Tabata

Onsdag: pw 1 tim och spinning 40 min

Torsdag: Cirkel

Fredag: Egen styrka

Lördag: Vila

Söndag: Kettlebell

Ha en fortsatt bra vecka nu så skriver jag lite mer nästa vecka. Kram och puss💋.

// Åsa