24. jan, 2021

Nya träningsprylar

Arbetsveckan har varit helt ok trots det har varit en del möten, bästa med jobbet har varit att vi nu börjar ge våra kunder och personal vaccin mot covid 19 är så glad för detta. Det som varit lite jobbigt är att det kommit en hel del snö igen vilket innebär att jag måste hinna skotta av gården så jag kommer in/ut med bilen, i onsdags fick jag skotta 2 gånger på kvällen för det kom så mycket och det blev även en sväng med snöskyffeln på morgonen innan jobbet....

Denna vecka har min nya pulsklocka kommit, har köpt mig en Polar Vantage, och det känns som jag är mer nöjd med den än den Garmin som jag hade tidigare. Pulsen har inte fungerat optimat vid styrkepass/gruppass men har fungerat bra vid löpning och cykling. Janne fick ta min Garmin för han behöver bara klockan vid cyklingen och promenader/vandring så den kommer till användning ett tag till. Sedan finns det även mer aktiviteter på polar än den Garmin som jag hade, och jag gör ju lite mer än löpning och cykling.

Har även köpt mig en cykel trainer som jag kan ha min cykel på för att träna spinning hemma, känns bra så jag slipper åka in extra för det. Blir ju så många extra vändor till stan ändå på kvällarna när jag vill vara med på grupp passen som är ganska begränsade nu i corona tider.

Veckans träning har gått bra, har gjort allt det som jag planerade ändå ändringen blev idag när jag och Janne körde pt istället för Kettlebell, och det blev en bra styrketräning. Även maten har fungerat bra, trots att det har varit en hel del soppa på kvällarna. Gjorde en broccoli soppa i onsdags och den passade mig inte i smaken, luktade illa och smakade knappt något så det blir ingen mer gång av den.

Veckans höjdpunkt tycker jag allt var lördagens kalas hos min kollega/träningskompis/vän Siri, fick god mat/dryck och trevligt sällskap. Fick till förrätt plockmat i form av olika goda ostar och salami mm till varmrätt blev det kärlknöl på älg, potatisgratäng med vinsås, och till efterrätt blev det varm hjortronsylt, glass och egengord chokladsås så gott!! Mycket trevlig kväll. 

Veckans träning ser ut så här hade jag tänkt:

Måndag: Yoga

Tisdag: Tabata

Onsdag: Spinning hemma, vi firar även denna dag 25 årig bröllpsdag.

Torsdag: Cirkel

Fredag: Intervaller, jag och Janne åker på en liten datenight i Västerås Steam Hotell/spa för att fira att vi har varit gifta i hela 25 år och det tycker jag vi ska FIRA.

Lördag: Vila men en lång promenad med grabbarna bus

Söndag: Kettlebell

Ha en bra vecka alla, och ta hand om er !!