10. jan, 2021

Helgerna över

Då var jul och nyårshelgerna över, och nu blir det några helt vanliga veckor fram till nästa ledighet som blir vecka 7 när vi åker till fjällen. Ska bli lite skönt att få komma tillbaka i vardagslunken både när det gäller jobbet och även mat och sovtider, har blivit mer fika än vanligt och vi har lagt oss nästan varje dag efter 23 🤪.

I lördags hade vi finbesök av våra hundträningskompisar Agneta och Gunilla med sina jaktlabbar Lotta och Artamis, alltid lika roligt att träna när man blir några fler. Är så tråkigt att gå ut själv att träna hundarna, fast jag borde göra det även själv mellan tillfällerna. Ses redan nästa söndag igen, och förhoppningsvis är det inte så kallt så vi kan träna en timme i alla fall. Var även och körde lite öppet gym med Siri i lördags, tycker verkligen om dessa tillfällen då man får köra lite intervaller i form av löpning på löpbandet och hopprep. Vi körde 30 sek på och 10 sek av i ca 45 minuter, därefter gjorde vi lite bänkpress och triceps. Det känns även lite mer Covid säkert när vi bara är 2 max tre i lokalen (Janne brukar vara med ibland) när vi måste boka i förväg för träning, är ju så svårt nu för tiden att få till en covid säker träning och det är lite kallt och mörkt på morgonen fortfarande för att börja med morgonlöpningen innan jobb. 

I kväll åker Janne tillbaka till Västerås för att jobba (måndag-torsdag), känns så trist när han inte är hemma men ska försöka stå ut en månad till för det låter som det bara är det kvar på detta jobb....

Fick även ett fint brev på posten i fredags, Sara och Daniels inbjudningskort till deras bröllop den 19 juni. Ska bli kul att få vara med och planera lite och hjälpa dem att få en fin och rolig dag. Sara kommer upp första helgen i feb för att åka till Alexandras brud/bal och se ut en fin klänning till dagen med stort D. Har faktiskt bjudit upp min mor (och far) för att vara med och se till att det blir en vacker och passande klänning åt Sara, skönt att man är några fler som kan komma med förslag😘.

Veckans träning blir så här:

Måndag: Öppen träning med Siri och ev Karro

Tisdag: Tabata

Onsdag: PW/vila

Torsdag: Cirkel

Fredag: Löpning

Lördag: Hiit

Söndag: Öppen träning

Ska även denna vecka köra lite low calorie 1200 kacl och ta bort allt socker för att rensa ut kroppen.. Ska även försöka hinna med att skriva upp allt jag äter under en två veckors period så det blir lite koll på läget, får se om det funkar.

Ha en bra vecka nu så hörs vi kanske nästa helg, kram på er...😘