5. jan, 2021

Nytt år

Då är det nytt år och det känns faktiskt ganska bra när 2020 var väldigt mycket annorlunda. Nu tror jag att detta "annorlunda" kommer fortsätta ett bra tag till men få tänka nytt och planera så gott man kan.

Nyårsafton var vi hos min dotter i Karlstad och firade in det nya året med lite god mat, dryck och sällskapsspel, och vi hade riktigt trevligt. Tack Sara för varmrätten och Erik för efterrätten, så gott 👍. Efter tolvslaget och när nyårsraketerna hade avtagit lite så gick vi till Scandic Klarälven, för att få sova lite. Scandic är riktigt bra när de har hundrum, och utgångar så det är lätt att gå ut med dem på morgonen. Frukosten beställde vi till rummet så det blev så Covid säkert som möjligt.

Åkte sedan vidare nedåt för att hälsa på min far och mor i Trollhättan, även där fick vi god mat och trevligt sällskap. Hann även på lördagen att cykla lite på min nya gravelbike som jag har fått i julklapp av mina föräldrar. Det var jag och min far Olle Edvardsson som tog en tur på ca 4,2 mil och det var riktigt roligt att skönt att få lite draghjälp vid premiärturen 🙂, det var betydligt lättare att cykla med gravelbiken än mtb på asfalt så det blir kul att köra hemma lite på mindre. Vet inte om det blir så mycket cykellopp 2021, men det hade varit kul att cykla Runn runt och även Siljanrunt med just gravelbiken. Har även beställt en biketrainer så jag kan sitta och träna lite inomhus nu när det är halt och snö ute. Vill gärna inte åka till gymmet nu (STC) och träna när risken är så stor för covid, så det blir hemmaträning och löpning utomhus. Hade egentligen behövt investera ett par löparskor med dubbar, för det var lite halt sist jag var ute och spände mig en del för jag var rädd för halka omkull.

Veckans mål för mig är att planera mat och då helst nya bra recept och även köra en liten dagbok över vad jag äter. Kommer inte väga mat, utan för att ha koll på att jag verkligen får i mig alla måltider som frukost, lunch, mellis, middag och även liten mellis på kvällen. Har inspirerats en del av Instagramskontona Koststudion och Olga Rönnberg som jag tar en del recept ifrån och även deras sätt att på mat "mer balans och mindre förbud". Träningen har jaag koll på ska bara som jag tidigare har skrivit få till det med strukturen och antal träningstillfällen/vecka.

Så denna vecka ser ut så här:

Måndag: Styrka, Öppenträning med Siri och Janne (Bara 3 i lokalen när vi har bokat)

Tisdag: Tabata 18:00

Onsdag: PW med hundarna alt lätt jogg

Torsdag: Kettlebell 18:00

Fredag: PT kl 14

Lördag: Träning med hundarna kl 12 och öppen träning med Siri kl 16:00

Söndag: Kettlebell 14:00

Jobbar del av dagen idag sedan har jag ledigt fram till nästa måndag, vilket känns riktigt bra. Ska försöka hinna städa bort julen, och planera lite annat som kanske ska hända i vinter/vår 2021.

Skriver säkert lite mer nästa vecka.

Kram på er😘