30. dec, 2020

2021

Då är 2020 snart slut och jag börjar planera lite för vad som kanske kan få hända 2021, är idag inte så lätt att göra planeringar/bokningar när det fortfarande är en pandemi i samhället/världen.

Men en planering kanske man kan våga sig på så kanske något blir av:

När det gäller träningen så är målet att träna ca 5 gånger i veckan, men önskan/planeringen är mer löpning/cykling än vad jag har idag. Känner att min kropp är väldigt sliten av styrketräningen, och måste återhämta mig så jag kan lägga det på en bra nivå för mig så jag håller ett tag till. Tanken är att jag vill köra hela cykelvasan + halva cykelvasan i år och även Siljan runt (om det blir av vill säga). Är anmäld till Göteborgsvarvet men får se om jag springer det, tycker ju inte om att springa med människor runt omkring mig utan vill göra det i eget tempo själv det är absolut det bästa som finns. Vill även börja skriva veckoplanering igen för träning för det blir mer struktur för min del, har varit slarv kring detta vilket har resulterat att jag ibland har kört 8-9 dagar i sträck utan vilodag.... (inte så konstigt att kroppen är trött då). Måste planera som sagt allt så min vardag blir bra, för hösten har varit tuff på många sätt.

Buzbrothers: Får även här börja planera in träningar speciellt för Bozze och Lazze, så vi kommer någonstans med apporteringen. Känns som vi börjar om varje gång då det blir så sällan vi tränar, och det är helt och hållet mitt fel. Båda tycker ju det är roligt när vi kör och även matte har tyckt det har varit roligt de sista gångerna vi träffade vår träningsgrupp Underdogs :). Det hade även varit roligt om vi blev klara med viltspårsproven som vi även i år hade som mål men inte alls blev klara med. Så målet är att göra fler viltspårsprov i öppenklass med Bozze och Lazze. Zune hoppas jag håller sig smärtfri och kan vara med oss på alla vandringar, och andra upptåg som vi hittar på, världen finaste och goaste kille. Hoppas även på att träna lite med syrran och hennes Hugo (och co), är så kul att få jobba med dem och få lite tips och trix om hur det ska se ut.

Äventyr/Upplevelser:

* Den 27 januari har jag och älsklingen varit gifta i 25 år och det ska vi fira med att bo på hotell/spa en natt i Västerås. Hoppas det blir av nu bara när det är så mycket som stängs mm på grund av pandemin (och det är viktigt att vi håller dessa restriktioner).

* Den 13 februari så åker vi till Lofsdalen en vecka för att åka lite skidor och långa promenader med hundarna. Skönt att få ett miljöombyte och se lite snö för det fattas en del av den varan just nu i Sundborn.

* Det blir även att hjälpa min dotter Sara och hennes Daniel att förbereda bröllop till sommaren, ska bli så kul att få se dem i Sundborns kyrka och jag vill verkligen att det ska bli en ljus och rolig dag för dem och oss andra. Längtar verkligen.

* Semester hoppas jag det blir och det blir absolut roadtripp med husvagnen så vi får se lite mer av Sverige och lite vandring för det älskar jag. Kanske en sväng till Norge och vi släpps in, men det är väldigt osäkert just nu. Ska nog försöka ta ut lite extra semesterveckor i år då det blev mindre av den varan 2020. Hoppas även på att vi gör en vandringstur till hösten med hela familjen Johansson och då även med Sara och Danne för vi har verkligen haft roligt på dessa utflykter med vandring.

Har nu skrivit en liten del vad jag önskar ska hända i mitt liv nästa år, hoppas det blir fler roligheter men vågar inte planera något när det ser ut som det gör idag i vårt samhälle, en utlandsresa hade varit kul men känns inte som det blir något i år utan det få bli 2022 eller 23. Skriver in mer planer när jag ser vad som är möjligt det kan även bli så att jag få stryka en del av det som jag skrivit ovan. 

Önskar er alla ett gott slut på på detta annorlunda år och önskar er verkligen ett gott nytt år😘.

Kram till er!!