19. dec, 2020

Året är snart slut

Har inte funnits tid eller lust att skriva i bloggen på ett tag, ska försöka att bättra mig att försöka skriva någon gång per månad.)

Året 2020 har varit ett riktigt jobbigt år med pandemin som finns i vårt samhälle i form av covid -19. Denna pandemi har lett till att man har fått ställa in nästan alla planer som man har tänkt gjort ex cykelvasan, Göteborgsvarvet och alla hundträningar/utställningar. Vi har heller inte kunnat åka vart vi ville då  ex Londonresan blev inställd pga pandemin, så ja man har varit begränsad och hållit i och hållit ut för att minska smittan. Även på jobbet har vi arbetat hårt för att hålla smittan borta från våra kunder, och personal har fått vara sjukskriven vid minsta symtom. Måste få säga att jag är riktigt stolt över min personal för det arbete de har gjort kring basala hygienrutiner/skyddsutrustining samt klädrutiner. Det ser ut som vi är väldigt nära att våra riskgrupper ska få vaccinera sig mot denna virussjukdom, därefter vårdpersonal och övriga medborgare, har varit lite kluven hur jag själv ska göra med vaccination mot covid-19 men det blir nog så att jag tar den så vi får ett slut på denna pandemi (hoppas jag). Mitt humör/mående har inte varit på topp heller den sista månaderna och de främsta anledningarna är nog detta gråa väder, Janne jobbar borta, jag har haft en lite större arbetsbelastning och möjligheten att få planera sin vardag/helg har varit väldigt begränsad 😥. 

Årets höjdpunkter har varit husvagnssemestern med Janne, mor och far i somras. Tycker det är roligt att få vandra lite och se lite nytt tillsammans med nära och kära. Var även och åkte en "egen" cykelvasa med min pappa och Janne och kände mig riktigt stark och kan nu känna mig ganska säker på att klara loppet nästa år (om pandemin tillåter), när vi tog några extra backar i början av vår cykeltur.

Resan till Grövelsjön med Janne, Erik, Sara och Daniel och hundarna så klart var också en mycket rolig resa, att få vandra, prata samt god mat och dryck. (Älskar verkligen dessa resor med mina älsklingar). Det var även roligt att åka ner till min syster, mor och far i oktober för att träna hundar samt bara få umgås med dem 😘. Jag har även haft finbesök av mina nära och kära hemma här i Lövänget under året vilket jag alltid tycker om, speciellt roligt var det i midsomras då de flesta kom upp och vi kunde sitta utomhus i det fina vädret, och när min syster kom upp och vi tränade hund för Matilda Hedin.

Min egna träning har varit väldigt regelbunden, blir ca 6 dagar i veckan och jag tycker verkligen det är roligt de flesta gångerna trots att jag känner mig lite sliten ibland och känner då att jag inte är så ung längre. Tycker jag har trevliga träningskompisar vid Fitness Vrål, då vi ses ganska många gånger/vecka. De jag ska försöka med nästa år är att lägga in några egna löp/cykelpass istället för styrka, löpningen/mtb ger mig verkligen energi och så fort det blir lite ljusare igen på morgonen så lägger jag om träningen för detta.

Har börjat planera lite för nästa år, känner att jag måste ha lite ljusglimtar i livet som jag kan se fram emot, det första äventyret börjar den 13 februari då jag, Janne, Erik och grabbarna bus åker till Lofsdalen för lite skidåkning (utför/längd) och kanske vi kan hyra skoter någon dag. Ska ta mig en dag i mellandagarna att skriva ned lite mål för nästa år men först ska jag njuta av julhelgen då jag är lite extra ledig och min mor,far och Sara kommer upp till oss för att äta lite god julmat.

Ta hand om er och håll avstånd vi är inte klara med denna pandemi än (men snart hoppas jag)

Önskar er en riktigt GOD JUL 🤩