11. okt, 2020

Finbesök från Karlstad

Då var det söndag igen och mitt fina besök från Karlstad (Sara och Daniel) har åkt hem igen. Känns så bra i mitt mammahjärta när familjen är lite "hel" en stund för att bara umgås och ha det bra. Erik, Sara och Daniel var på bio igår kväll medans jag och Janne var ute med Vrål gänget på La parc för lite boulespel och mat/dryck, så kul att träffa dem utanför träningslokalen och prata lite annat än just träning. Vi var inte ute så länge utan Sara hämtade oss när deras bio var slut och då festade vi till det med lite tapas som jag hade köpt på ICA maxi i Falun hemma i Lövänget. Planerar för att jag skullel åka förbi Sara när jag har semester vecka 44, tänker åka ner några dagar till syster yster men även några dagar till mor och far i Trollhättan för både hundträning ,egen träning samt må lite gott och då kan jag ju passa på att ta en lunch i Karlstad när jag ändå åker förbi.

Ska avsluta denna vecka med ett kettlebell pass, får se om veckan avslutas bra eller om kroppen fortfarande är trött, kändes lite bättre på PT i fredags men är inte säker på hur fräsch kroppen är egentligen. Kommande veckas träning ser ut så här:

Måndag: Spinning STC

Tisdag: Tabata

Onsdag: Löpning

Torsdag: Cirkel

Fredag: ev PT

Lördag: Vila

Söndag: Kettlebell

Bytte ut måndagens cirkel/löpning som är vid Vrål när det bara blir "tävling" vid löpningen och jag bara tycker det är drygt, utan det blir spinning alt egen styrka/cardio vid STC med Janne.

Måste få säga att helgen har varit bra, fredagens avslutades med ett bra samtal med min chef, kul friskvård med mina kollegor och ett jobbigt med bra pt pass med Janne på Vrål fitness. Sedan som jag redan har sagt så har Sara och Daniel varit här och förgyllt min helg, trots att jag har känt mig trött och lite sliten. Vi hann faktiskt in till stan en liten sväng för fika och lite shopping innan det var dags för träff med Vrålgänget på La Parc. Var lite förfest hemma hos Karro innan och fick då träffa hennes lilla Irma (som tidigare var vid Kennel Goldwork), hon såg ut att stormtrivas hemma hos henne.

Så det var allt för denna gång, ha en bra vecka alla och tänk på att hålla i hålla ut så att vi blir av med denna Covid-19 som vekligen har varit en jobbig följetong på alla sätt.

Kram