8. okt, 2020

Träningupplägg

Har varit en mycket seg träningsvecka med massor av träningsvärk och ingen ork alls. Självkänslan är inte på topp nu kan jag meddela.... Tränar en hel del men känns som det inte är någon struktur längre utan bara träning (vilket kan vara roligt det också men inte nu). Lika är det med kosten, tycker att jag sköter mig någorlunda men tider för mat är inte ok. Går bra fram till lunch sedan blir det svårt, sådär med mellanmål och middagen blir efter 19:00 i och med att Janne inte är hemma efter det, och vi försöker att prioritera att vi faktiskt äter ihop. Vilka lyxproblem tycker ni säkert men för mig betyder det mycket när inte kropp och knopp känns bra.

Har inte kommit på någon bra lösning med maten mer än att Janne åker bort och jobbar under veckorna nu från v.43 vilket borde göra att jag kan äta på bättre tider mån-onsdag i alla fall, får tänka lite till där.

Träningen tänker jag mer cardio (löpning, spinning), har varit kondition i form av tabata, trappträning mm men löpningen ger oftast mycket energi. 

Veckans träning är inte ok men så här ser den ut:

Måndag: Cirkel pass med inslag av löpning 1,5 km *3, absolut sämsta passet i år!!!! Orkade knappt springa 1,5 km så kass........

Tisdag: Vila

Onsdag: Spinning

Torsdag: Cirkel

Fredag:Pt + Yoga

Lördag: Vila

Söndag: Kettlebell alt egen styrka

Bästa denna vecka är att Sara och Danne kommer till oss i helgen, är så kul när de kommer och hälsar på oss. Längtar!!

Blev litet inlägg och mer av dessa träning/kost inlägg när jag själv behöver skriva av mig och analysera kring mitt mående och träning.