1. jul, 2020

Semester 1.0

Då har jag äntligen semester och det är den första delen av två, så nu blir det fritt från jobb i 3 veckor sedan jobbar jag i 4 v därefter har jag ytterligare 2,5 veckas semester (2.0). Känns lite skönt denna gång att dela upp, så jag får ta del av både tidig och sen sommar. Första delen av sommaren blir att först njuta lite hemma innan Janne går på semester (v.28), därefter drar vi uppåt landet med husvagnen, och med oss på vår lilla roadtripp är min mor och far. Hoppas det blir både lite vandring, mtb och shopping får se vad väder och vind säger. Vi ska vara hemma i Lövänget igen senast fredag då Erik börjar sin semester och då åker vi direkt till min syster yster och Hjortens Udde för att gästa dem lite i sitt ny/gamla hem :). Hoppas vi hinner att vara hemma några dagar innan min första del av semester tar slut. Vi håller på att planera för nytt staket runt tomten och en ny mur, när de gamla plintarna håller på att ramla ned, så det blir lite pyssel hemma i sommar/höst på tomten. Vi har nog även bestämt oss för att skaffa oss ett bubbelbad utomhus så det ska också projekteras för detta år, får se om vi hinner detta eller om det får bli klart till våren 2021.

Idag blev jag så glad när jag var ute och sprang, slog mitt pb på min vardagsrunda som är drygt 7 km. Har äntligen blivit lite snabbare i starten vilket gör att sluttiden blir bättre, inte en km som låg under 6 min/km och jag är så jäkla glad och stolt över mig själv för en gång skull. Inte så ofta som det händer nu att man tar ett steg framåt så detta kommer jag suga på några dagar🤩.

Ställde mig även på vågen idag för att se hur läget ser ut, och även detta ser stabilt ut. Har nu den vikt som är riktigt ok och vill behålla den (varken - eller +). Önskan är bara lite mer muskler på armarna, men det får jag ta till hösten/vintern då det blir mer styrketräning igen. Nu är det så skönt att få vara utomhus och cykla och min älskade löpning som jag håller och tycker är så kul (för det mesta). Blev lite skryt idag, men måste bara få skriva ner det när det som oftast är väldigt jobbigt och man sliter en hel del för att känna att man orkar lite mer.

Och vad händer denna vecka:

Måndag: Mage/rygg pass och städ/tvätt hemma

Tisdag: PW med grabbarna buz 8 km och har bakat grötbullar och städat lite till....

Onsdag: Löpning, varit med svärmor till affären och inväntar både sotaren och att min mor och far kommer upp till Lövänget med sin husbil.

Torsdag: Kanske det blir en MTB tur och Tabata pass vid Vrål, ska packa i husvagnen.

Fredag: PT och fira svärmor som fyller 80 år vid Blackstone.

Lördag: Vi drar iväg på roadtripp med husvagnen, får se vart vi hamnar och som tur är har en vaktmästare hemma Erik som checkar av så huset och blommorna mår bra.

Söndag: Ingen aning men det blir nog mtb eller vandring någonstans i Sverige 😀.

 

Power walken med grabbarna gick riktigt bra, ville framför allt testa av Zune hur han klarade av att gå lite längre och snabbare tempo. Det gick riktigt bra och även dagen efter (då jag trodde han skulle vara lite stelare) såg han riktigt fräsch ut när vi gick morgonpromenaden till vändplanen. Så det ser hoppfullt ut för vandring och Zune, som tur är brukar det ju bli lite kaffe och foto pauser så han hinner vila lite mellan vandringssträckorna😀

 

Skriver så fort jag får tillfälle på semstern, ta hand om er och tänk på att hålla avstånd och tvätta/sprita händerna det är inte över med covid 19 än.😘

Bjuder på en liten selfie denna gång, händer ju inte så ofta🤪.

 kram Åsa