22. jun, 2020

Midsommar

 

Då har vi haft midsommar i Lövänget och det var riktigt roligt med lite besök från både Karlstad, Trollhättan och Hjortens Udde och plats fick vi med både de två och fyrbenta. Som tur var har det varit strålande sol så vi har kunnat vara ute mest hela tiden, enda hindret har varit de köttätande flugorna så fötterna ser för jäkliga ut just nu😲.

På självaste midsommar så berättade Sara att hon och Daniel ska gifta sig nästa år (19 juni), vilket jag verkligen ser fram emot. Blir något att planeraoch längta till, precis vad jag behöver nu dvs något positivt. Bröllopet blir i Sundborns kyrka och festen blir vid Sundbornsgården, så spännande det ska bli!! 

På midsommarafton så åt vi det som alla hade med sig som knytis och naturligtvis så drack vi en del gott vin.

På midsommardagen så åkte vi upp till fäbon och åt lite lunch ute i finvädret, verkligen mysigt men så varmt att laga mat ved vedspisen. Rymde iväg en liten stund för lite egen träning, det var ett extra insatt cirkelpass vid fitness Vrål och jag kan säga att det var superjobbigt😋, men det var det värt. På kvällen åt vi lite grillat och spelade lite "på spåret". Tycker det är riktigt roligt när släkten kommer upp och hälsar på oss, och att alla hundarna kommer så bra överens. Det är Bozze som blir lite känslig någon dag, men får han lite tid att vänja sig så går det riktigt bra. En hel del bad för hundarna blev det också, vilket var välbehövligt nu när det är så varmt ute. Vi fick till och med till en bild på alla 6 grabbarna där de satt stilla och tittade åt samma håll, helt otroligt!!

Nu är det inte så lång tid kvar för lite semester (3v) går redan nu på fredag så sista arbetsdagen är torsdag denna vecka. Det ska verkligen bli så skönt att få några veckor ledigt från arbete, och bara tänka på att vara med familjen. Vi börjar vår semester med att åka lite norröver med husvagnen tillsammans med min mor och far. Erik jobbar en vecka till så han ska ha koll på hus, tomater och blommor mm. Vi hinner nog ner en vända för att hälsa på syster med familj och så klart Sara och Daniel, men sen får vi nog vara hemma lite för att pyssla på tomten.

Träningen går bra, lite mycket kanske. Har lite svårt med att vila så det blir i snitt just nu 6 dagar i veckan.

Denna vecka har jag planerat så här:

Måndag: Var meningen vila men det blev spinning vid STC🤔

Tisdag: Cirkel

Onsdag: Löpning

Torsdag: Kettlebell

Fredag: Hundträning 7:30 för Matilda H och PT på em

Lördag: Cirkel

Söndag: Måste vila!!!!!! 

 

Årets höjdpunkt helt klart är att min älskade dotter ska gifta sig med Daniel, så lycklig för detta. Önskar dem verkligen all lycka i framtiden, och att de tar sig igenom alla upp och nedgångar i livet, vilket det är. Livet är inte alltid enkelt utan man får jobba för allt!! 

Kram på er, och tänkt på att fortsätta hålla distans och tvätta händer!!