16. jun, 2020

Sommar 2020

Då är det juni och värmen har kommit så skönt med lite sommar igen och framför allt lite sol. Blir lite dåligt med uppdateringar just nu har inte riktigt motivation till det just nu. Det som händer i livet nu är att det snart är midsommar och vi kommer få besök av några av våra nära och kära vilket ska bli roligt. Så det nu planeras det för mat, städa av och kanske lite lekar. Var till fäbon förra helgen en sväng för att städa ur vintern och det var riktigt skönt att få vara där en dag och pyssla och avslutade dagen med ett premiär dopp för året i Toxen ( och det var inte varmt!!!). Har nog aldrig tyckt det har varit så skönt att vara hemma som nu, vet inte riktigt vad det är med mig men längtar så efter helgerna och framför allt till sommarsemestern. Har försökt att ta ut lite extra dagar bara för att få lite extra återhämtning, men känner att söndagarna är ändå jobbiga för det är snart är det jobb igen. Älskar mitt jobb verkligen och har bästa grupperna men jag är så hjärntrött så det blir  att ladda om vid motgångar och även glädjas vid medgångar. Usch nu låter jag som en gnälltant, mycket är bra men behöver förhoppningsvis bara få vara lite...

Hundarna mår bra, trots att det är varmt. Blir en del bad och är nu noga med att torka av speciellt i ansiktet så det inte blir våteksem. Har faktiskt bokat träning igen för Matilda Hedin (26/6)tillsammans med Gunilla, Agneta och brudarna, och det ska bli riktigt kul.

Den egna träningen går bra, vill dock få in mer löpning nu när det är ljust på mornar och kvällar, har blivit en del annan konditionsträning och styrka men för mig är löpningen viktig.

Veckans träning ser ut så här:

Måndag: Tabata

Tisdag: Cirkel

Onsdag: Löpning

Torsdag: PT

Fredag: MTB

Lördag: Kan ev bli ett tabata pass/vila

Söndag: Vila/ Kettlebell

Önskar er en trevlig midsommar och tänk även på att hålla avstånd!!

Kram