25. maj, 2020

Uppdatering av blogg

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade min lilla blogg, ska nu försöka skriva ikapp lite av det jag har gjort de senaste veckorna.

Det har varit en del arbete kring Jannes moster Gittans dödsbo, har börjat plocka ur hennes lägenhet, tillsammans med Jannes bror med familj och svärmor, med både sånt som ska till tippen, hjälporganisationer och de som vi själva vill ha som minnen. Detta arbete har inte varit så jättelätt, tycker det är jobbigt att se saker som jag inte tycker är så juste. En del tar för givet att de ska få allt de vill medans en del gör tycker det är ok fast man inte gör det (lugnast så) (typ jag). Vill verkligen att detta snart blir ett slut och att lägenheten och de som ska säljas blir sålt så livet blir lite lättare. Sara har också varit upp en helg för att hälsa på och hjälpa till med Gittans lägenhet vilket uppskattades av oss övriga i familjen. 

I helgen var hela familjen ner till Trollhättan för att fira att min mor och far fyller 75 år, och vi blev bjudna på middag vid Hotell Albert i Strömslund. Verkligen supergod mat och dryck, och så klart bästa sällskapet. Blev lite presentutdelning innan vi åt, roligt att vi var så många och det var lagom med folk vid restaurangen med tanke på covid 19.

Jag hann även ut och cykla lite lvg med min far och Janne, går betydligt mycket lättare med lvg cykel än mtb, men är lite otäckt när man blir så nära vägen och bilarna... Blev i alla fall två bra cykelpass och kände mig i form och bra med ork. Jag, Janne och Erik hann även åka en sväng till Hjortens Udde för att hälsa på Malin med familj i deras nya (gamla stugan) hus. Kul att träffas lite och se hur de tänker göra om för att få det som de vill ha det🙂.

Innan vi åkte hem till Dalarna igen, så tog vi en liten omväg förbi Karlstad, för att träffa Sara och Daniels nya lilla kattunge Milla. Vilken söting och vad nyfiken och busig hon var, precis som kattungar ska vara. De har fått köpa kattungen via djurskyddet i Karlstad, vilket jag tycker är en bra sak så att alla djur får det bra. Här var det en kattmamma med kattungar som räddades från en familj som fått djurförbud, kattmamman och hennes kattungar fick placeras hos djurskyddet och kattungarna fick nya hem efter att de blivit 12 veckor. Sara och Danne har fått hälsa på Milla flera gånger innan hon kom hem och har även en del krav som ex kontakt efter hemgång allt så att de vet att Milla får det bra❤

Min egna träningen har gått bra, förutom att jag hade en liten dipp vecka för två veckor, så den veckan blev det endast 4 dagar med träning, kroppen sa bara vila... Kan nog bero på att jag hade ett jobbigt pt pass med Ryan och morgonen efter så sprang jag drygt 14 km, så kroppen sa stopp... Förra veckan så var det helt ok igen, men inser att löpningen både ger och tar mest. Mycket ++energi men kräver en längre återhämtning.

Denna veckas träningsplanering hade jag planerat så här:

Måndag: Spinning (Träning med Lazze)

Tisdag: Cirkel

Onsdag: Löpning

Torsdag: vila, ska åka och kolla på ett par nya HOKA träningsskor. Öppet hus i Hosjö :)

Fredag: PT

Lördag: MTB med Janne

Söndag: Styrka

Blev kort vad som har hänt under några veckor blir en ny uppdatering hoppas jag redan nästa vecka så det inte blir så lång tid i emellan. Är ju lite skönt att få skriva av sig lite.

Kram alla, och tänk på hålla avstånd är ju tyvärr inte över detta med covid 19 ....