4. maj, 2020

Lite ledigt igen

Tog ut en extra dag ledighet då jag hade en hel del + tid att ta ut, och det känns som ett bra beslut. Började dagen med att springa 13,79 km, och kroppen kändes helt ok. Var nog bra att ha en vilodag igår för återhämtning för jag var verkligen jättetrött under hela gårdagen!!

I helgen har vi haft finbesök av min mor och far som kom upp på Valborgsmässoafton, vi har hunnit med lite utflykter både på mtb och till Isala naturreservat. Det var riktigt roligt att få åka till Isala naturreservat då det är Erik och hans jobbarkompisar som har gjort slogboden, grillplatsen och alla andra skyltar mm som fanns längs leden. Riktigt fint jobbat och extra roligt få höra Erik vad de har gjort för något. Vi grillade lite korv och myste vid den öppna elden som vi gjorde, blir nog fler gånger som vi åker dit för det var perfekt med leder och öppet vatten.

Körde även en mtb tur med Janne och pappa Olle, blev en en 2 mils runda och det kändes för dagen lagom för alla tror jag. Jag är riktigt nöjd med min cykel som jag fick förra året, är lätt att köra och inte så "stuttig" som den jag hade tidigare.

Janne var även iväg på spårprov med Bozze igen ökl viltspår, men denna gång gick det inte så jättebra. Det blev ett 3:dje pris och Bozze var ofokuserad och tog alldeles för lång tid på sig. Ska försöka hitta protokollet som Janne fick efter provet, så kommer jag skriva in det här senare. Domare för dagen var Anders Henningsson, som är en duktig spårdomare och tävlar i viltspårs sm med sin hund. Janne ska ta och lägga ett spår själv nästa helg för att se hur han tar det, så förhoppningsvis så provar vi igen efter det. Bozze har ju varit riktigt jämn i sin spårning ett längre tag så jag hoppas bara att det är en tillfällig svacka, för han är ju rikigt bra annars (tycker jag)🙂😘.

Var även ut och gick en del min min mor, är så imponerad av henne hur hon kämpar på att få till orken efter sin hjärtinfarkt. Vi gick till vändplan i fredags ca 2,5 km, och vi stannade efter halva vägen för en kaffepaus och vila ryggen. Så bra jobbat mamma😘!! 

Ska börja planera lite för sommarens aktiviter, men det är inte så lätt när det är Corona tider och allt är begränsat pga smittorisk. Tanken är att vi kanske åker norröver med husvagnen (mot Piteå) med mor och far igen. Tänke även försöka att ordna på tomten lite, vi behöver ett nytt staket och en snygg mur då det nu ser bedrövligt ut på framsidan av vår tomt. Men vi får se vad det blir av allt, men börjar med en liten planering nu så får vi se vad det blir sen...

Träningen denna vecka ser ut så här:

Måndag: Då blev det löpning 

Tisdag: Cirkel

Onsdag: Egen spinning

Torsdag: Löpning

Fredag: PT

Lördag: Vilodag

Söndag: Egen styrka

Ha en bra vecka nu alla och glöm inte tvätta händerna ofta och håll avstånd😎