26. apr, 2020

Lite ledigt

Har försökt att ta ut lite + timmar denna vecka för återhämtning, när jag känt mig så trött och lite nere. Blev lite samtal på torsdagen ändå då det var en del som behövdes ordnas med. På fredagen var min enhetschefs resurs på enheten så hon fick ta allt som var inför helgen och frånvaro. Jag har verkligen tyckt det har varit skönt att få vara hemma och pyssla lite för att komma ikapp med städ och pyssel i trädgården (fast det är en hel del kvar). Var upp till vår granne Sanna Kvaråkers och köpte lite plantor som hon har drivit upp (tomat, chili), och hoppas nu att jag kan få dem att överleva.

Det var bouppteckning för Jannes moster Gittan i fredags och det gick väldigt smidigt till när ingen hade ifrågasatt testamentet utan tillgångarna ska nu inom kort delas mellan Janne och hans bror Mikael. Blir väl en hel del pyssel att tömma lägenheten och sälja den, men förhoppningsvis blir det klart innan semestern så vi kan slippa det extrajobb som har vait kring dödsboet.

Vi gjorde viltspår åt grabbarna i helgen men det är bara Bozze som får godkänt, Lazze luktade på något helt annat än vad han skulle och likaså Zune så vi bröt deras spår då de inte var med på att jobba. Tur att Bozze var på hugget i alla fall för spår när han inom kort ska gå prov igen. Vi får ta tag i Lazzes spårning när vi har gjort klart Bozzes prov, så det blir mer fokus på honom. Körde även lite apportering med Lazze i lördags, behövde träna läxan som vi har till onsdagen och det gick mycket bättre (tack och lov).

Jag och Janne hade pt med Ryan i fredags och det var som vanligt jobbigt men bra, han hade äntligen fått sitt löpband så vi fick testa lite intervaller som uppvärmning vilket var kul! Fick sedan göra lite superset av olika muskelgrupper, vilket är bra träning tycker jag. Nästa pt blir nästa fredag kl 12:30, ska försöka åka in till STC och träna lite egen styrka för jag tänker inte åka in på kettlebell passet. 

Nästa vecka tänkte jag träna så här:

Måndag: Tabata

Tisdag: Cirkel

Onsdag: Löpning och träning apportering med Lazze

Torsdag: vilodag

Fredag: PT

Lördag: löpning/Mtb

Söndag: Styrka STC

Hade tänkt hinna med att åka upp till fäbon nästa helg för att öppna för detta år, får se om väder och vind vill det också för det är inte så kul att åka upp dit när det är regn och rusk. Hade även varit lite kul om vi hann ut på en liten vandring snart, hade ju tänkt gjort det innan myggen vaknade men det har de ju redan gjort!!

Ha en bra vecka alla, och glöm inte håll avstånd och tvätta händerna. 

Kram

 

Kommentarer

27.04.2020 15:38

Malin

Gott att allt gick bra med bouppteckningen. Ni är så duktiga med träningen - min erergi är helt slut just nu.

28.04.2020 13:34

SIS

Förstår att det har gått mycket energier till flytt och nytt jobb, när du är på plats i stugan och allt är klart så ska du se att energin kommer :)