5. apr, 2020

En bra vecka

Denna vecka har varit en helt ok vecka trots Corona- tider. Det bästa har nog varit att Zune är bättre i sin hälta, trippar nu på som vanligt men är så rädd för att han ska trampa fel eller få en tackling av bröderna så att det blir sämre igen. I morgon ska jag Zune tillbaka till sjukgymnast Anna för att vattentrampa och får veta lite till hur vi ska träna så att han blir starkare  igen. Var nog så att det var ett ligament som var/är skadat och kombinationen med artros så har det varit inte alls bra. Får vara glad för de små sakerna nu och jag är så glad att han kan röra sig som vanligt och hoppas på att han i alla fall kan följa med på våra turer i skog och mark så han får ett bra hundliv😘. Måste även säga att en av mina egna höjdpunkter var när jag hade pt i fredags, gjorde personbästa i armhävning. Tänk att jag kan göra 30 st "riktiga" armhävningar, helt otroligt🤩, måste ju peppa sig själv ibland och det blev det nu.

I helgen har vi haft finbesök av mina föräldrar, så man har ätit och druckit gott denna helg. Dags att återgå till vardagens koll på vad man äter så att det blir bra mot det jag tränar. Var till Ikea en sväg och Elgiganten, vill ha två spootligts i mitt vitrinskåp och när vi var på Ikea sist så missade jag att köpa till en del så vi har inte kunnat installera spottarna. Var även in och köpte en ny tvättmaskin när vår gamla har pajjat, går liksom inte att vänta med tvättmaskin utan den går ju typ varje dag!! Roligt även att se att mamma blir starkare och starkare och fick höra att hon skulle försöka ut och trampa lite försiktit på sin cykel ute och jag hoppas verkligen att det blir sakta och en kort sväng så att hon inte överanstränger sig nu när hon börjar må så bra🙂. Planerar även att åka ner till stugan om två veckor för att hjälpa dem att plocka ur stugan, när de ska sälja den till min syster. Fick ett roligt besked i fredags att Malin hade sålt sitt hus i Lilla Edet så nu är det nog nära att det bär iväg till Hjortens Udde, spännande tider för dem.

Var även iväg med Lazze i onsdags för Jaktlydnad/apportering (linjer/dirigering), och det kändes så bra att få börja träna i grupp igen, har inte varit så mycket träning hemma och jag behöver någon som säger åt mig vad jag ska träna på och få läxor. Läxan vi fick med oss var att träna närsök med pipa och vid följsamheten träna stanna och igångsättning av fotgåendet. Nästa vecka blir det kurs igen på onsdag och även på torsdagen kör vi jaktlydnad 2.0 och då ska Janne och Bozze även få följa med.

Veckans träning har gått bra, måste bara få till lite mer löpning så veckan som kommer blir det fler tillfällen hade jag tänkt.

Måndag: Cirkel

Tisdag: Löpning ev egen styrka

Onsdag: Egen spinning "fettförbränning" 125 i puls  (minst 1 timme)

Torsdag: Styrka

Fredag: PT

Lördag: Vila Påskafton

Söndag: Löpning och/eller Kettlebell

Ha en bra vecka och tänk på en god handhygien så att vi inte sprider Corona viruset ännu mer än vad det gör idag😘