23. mar, 2020

Skön helg

Har verkligen varit en skön helg hemma, med mycket pyssel som gjort att man har kommit ikapp med en del hemma.

 

Fredagen gick jag en något kortare dag på jobbet och hann faktiskt städa av golven ordentligt innan det var dags för fredagsmys, vilket kändes skönt när vi har haft två hundar med dåliga magar denna vecka. Älskar verkligen fredagar dels åker jag och Janne oftast och tränar tillsammans och denna vecka blev det Core vid Fitness Vrål, riktigt bra och jobbigt pass🤩. Vi brukar även göra lite god mat och så kommer ju vår son Erik hem, vilket uppskattas.

Lördagen gick vi upp tidigare än vanligt då hundarna tyckte att vi skulle vakna redan kl 07:00, Lazze är ju inte direkt smidig när han ska upp och mysa utan kliver runt och så hittade han även på Bozze i sängen och då blev det bus, så det var bara att gå upp😋. Vi hann en hel del på lördagen, dels en sväng till fäbon för att kolla av hur det såg ut där efter vintern, och tack och lov inga möss i år. Vi krattade lite, tände ett ljus för våra ängelhundar och tog en fika. Har en liten plan att vi kanske tar upp husvagnen till fäbon under påsk för att vandra lite på någon av de leder som finns i anslutning till fäbon ex Lostigen som är 18 km. Vi får se... 

På em åkte vi till Borlänge för att Erik ville hämta ett spel som han beställt och som nu hade släppts ut på marknaden. Jag och Janne sprang i på Ikea under den tiden Erik gick in på spelaffären, och köpte spootligts till vårt vitrinskåp, och lite servetter. Det bästa på lördagen var nog att jag och Janne blev bjudna på mat av Erik och det blev så klart hans klassiker fläskfilé och ädelost, alltid lika gott❤. 

Söndagen åkte jag och Janne in till Kristinegården för att gå på gudstjänst, de skulle denna söndag ha minnesstund för de som hade avlidit i församlingen och vi har ju Jannes moster Gittan som lämnade oss den 15 februari. Jannes mor kunde inte delta när hon var förskyld, så det blev bara vi och Jannes bror Mikael som gick på minnestunden. Efter gudtjänsten så gick vi och fikade på fokus för att planera lite kring nästa helg (om det blir något pga Corona), då vi ska bjuda några av Gittans nära vänner (grannar) på fika. Kul att få träffa Mikael, när det tyvärr inte händer så ofta.

På kvällen var jag och Janne in till Fitness vrål igen och körde ett jätte jobbigt kettlebell pass, var helt slut i axlarna hela kvällen🤪. Ja det var väl i stort det vi har gjort i helgen.

Ser redan fram emot nästa helg då Sara och kanske Danne kommer och hälsar på oss igen, känns så bra när de kommer hem lite till Lövänget. Blir som sagt en del pyssel kring Gittans lägenhet och bjuda grannar på fika, men vi hinner nog med att sitta och prata lite också hoppas jag❤.

Har jag tur denna vecka och att det inte blir massor på jobbet så kommer jag ta ut lite ledighet från jobbet denna vecka. Ska försöka gå hem vid lunch ons-fre, men vi får se hur det ser ut kring sjukdom mm här på arbetsplatsen.

Veckan träning har jag planerat så här:

Måndag: Cirkel

Tisdag: Löpning

Onsdag: Tabata

Torsdag: Kettlebell

Fredag: Core

Lördag: Vila

Söndag: Kettlebell

 

Ha nu en bra vecka, och glöm inte att tvätta händerna ofta!!

Kram❤