2. mar, 2020

Tur till Trollhättan

Gjorde mitt sista träningspass vid Actic Lugnet i torsdags och det kändes lite konstigt när jag gick ifrån träningen, har ju varit min träningslokal nu i tre hela år😲. Anledningen till att jag slutat där är att jag inte är så nöjd med de redskap de har samt när jag vill träna styrka så är det ofta grupppass där man använder hantlar och stänger ex marklyft och knäböj mm. Det jag har gjort den sista månaden vid Actic är endast intervallträninge (löpning) med Robin som verkligen har varit bra, och som jag kommer att sakna på riktigt.

Nu kommer jag att träna styrketräning mm vid STC och gruppträning som cirkel, tabata och kettlebell vid Fitness Vrål, och det känns som ett bra beslut. Nu är det ju snart lite varmare och ljusare tider igen så då blir det löpträning ute och mb åker fram för lite turer på skogs/grusvägar.

Är nöjd med förra veckans träning, kände mig stark i löpningen och gruppträningen var rolig och jobbig. När vi var till Trollhättan var jag faktiskt in på Älvhögsborgs arena och tog ett pass med spinning på deras fina skill bikes och tog ett bergspass upp på Stelvio😋. 

Denna vecka har jag planerat in:

Måndag: Cirkel

Tisdag: Egna intervaller vid STC

Onsdag: Tabata

Torsdag: Kettlebell

Fredag: Lunchpass mage/rygg

Lördag Vila

Söndag: Någon form av träning på kvällen, ska på dagen träna Lazze i Västerås.

Veckans höjdpunkt var i alla fall att få åka ner till mina föräldrar i Trollhättan och hälsa på, mamma är mycket bättre nu efter sin hjärtinfarkt med komplikationer. Så kul att få äta god mat och dryck tillsammans som vanligt, kändes för någon månad sedan som det inte var så självklart längre. Lördagen började vi med att gå en långpromenad med grabbarna så de fick vara lösa lite och springa av sig därefter åkte vi en sväng till Överby och shoppade lite. Eftermiddagen bjöds på ett spinningpass vid Älvhögsborg och sist men inte minst så solade jag och mor lite solarium (så skönt!!!!). På kvällen gjorde jag lite hemmagjord pizza, vilket inte satt helt fel. 

Erik fick även primiärsova deras casa Erik, riktigt fint blev mina föräldrars tillbyggnad av sovloft, fast att stegen upp var lite väl brant🤪.

Blir spännade på söndag då jag ska iväg med mina hundträningskompisar Agnetha och Gunilla till Västerås för att träna för en tjej som heter Martina Gavelin (hundfokus). Tänkte ha mig mig min lilla gröngöling Lazze, får se vad hon säger om honom och hur vi ska träna oss till lite mer stadga mm.

Ha en bra vecka❤.

Söndagen blev det en åka hem igen dag, vilket är så tråkigt, men jag hoppas att vi ses snart igen.