21. feb, 2020

Träningsvecka

Har haft i stort sett en ledig fredag, älskar dessa lediga dagar då även Janne är hemma och vi kan pyssla både med hundarna lite extra och städa, vilket vi inte hinner med under veckan.

Veckan har varit riktigt bra både på jobbet och hemma, speciellt nöjd är jag med veckans träning. Har känt mig stark och det har varit roliga pass. Måndagen var jag iväg själv och körde styrka vid STC, och då blev det mest armar, core och rygg vilket kändes bra. Tisdagen bjöd på ett bra backintervall pass vid ACTIC (grupp), vi skulle ha en lutning mellan 4-7 % och hastigheten valde vi efter ork, kändes bra och jag kunde hålla en jämn takt med ökning i slutet, trots att Robin som är instruktör säger åt mig att jag ska ta ut mig tidigare och sänka i slutet men jag är ju en slow starter och blir starkare ju mer jag inne i passet... Passet är på 30 min och jag kör själv 30 min jogging innan så jag är varm och uppvärmd.

Bästa passet för veckan var på Fitness Vråls tabata (cirkel) i onsdags, mycket kondition och det var jobbigt men vad stark jag kände mig. Jag har ju faktiskt en hel del kondis nu, och kunde ta ut mig bra men ändå känna att jag fixar detta riktigt bra🤩. 

Torsdagen var det dags för intervaller igen med Robin vid Actic, och värmde upp 30 min innan och då körde vi 3* 2,5 min, 30 sek vila, 1,5 min, 30 sek vila, 1min, 30 sek vila, 50 sek, 30 sek vila, och kunde hålla en ganska högt tempo på alla intervallerna och ja det var svettigt 🤪.

Idag blev det Pt vid Fitness Vrål tillsammans med kollegan Karro, riktigt bra pass med styrka (tungt). Har varit väldigt skeptisk till denna PT men idag var det kul och bra känsla efter passet. Hoppas det får fortsätta så här med PT träningen, att den är kul och ger energi vilket är viktigt för mig. Visst är det tuffa och jobbiga pass ibland så man undrar vad man håller på med, konstigt vore det annars. Men det ska vara kul så man längtar till nästa träningstillfälle. Nästa gång för mig blir på söndag redan och då blir det kettlebell (och det brukar vara tungt och jobbigt). 

Nästa vecka hade jag tänkt så här:

Måndag: Cirkel

Tisdag: Backintervaller med Robin

Onsdsag: Tabata

Torsdag: Intervaller

Fredag: Morgon styrka (åker förhoppningsvis ner till Trollhättan och besöker "Tjocka släkten"

Lördag: Kanske blir det spinning med pappa?

Söndag: Vila

 

I morgon em blir det att åka på öppet hus till min svåger som fyller 50 år, så hoppas det blir något gott att äta🙂.

 

Ha en bra kommande vecka alla, så hörs vi nästa vecka😘