16. feb, 2020

Uppdatering

Då var det ett tag sedan jag skrev igen, hinner inte  riktigt med att sitta ner en stund och skriva men ska försöka idag med att skriva lite om de veckor som gått sedan sista inlägget.

Förra helgen så stod Ullared och fira Hanna 20 år på agendan, så fredag em så åkte jag mot Karlstad och Sara för att sova över där först innan vi kl 04:30 stod utanför Hannas studentlya för att överraska henne med att åka på ett litet äventyr. Vi åkte därefter vidare mot Lilla Edet för att möta upp Malin och Matilda som stod startklara för att åka vidare mot Ullareds varuhus och camping. Väl framme så blev det såklart shopping och lunch inne i varuhuset, var faktiskt inte så mycket folk denna lördag utan vi kunde köra kundvagnarna dit vi ville. Vi hann även gå in i de affärer som finns utanför varuhuset innan vi åkte och checkade in till vår lilla campingstuga. Vilade fötterna en liten stund innan vi gjorde en ny tur till varuhuset för att inhandla det sista på listan och lite gott till kvällen. Vi åt pizza/kebabrulle till middag och så klart lite vin till, blev även Mellokväll och som tur hade vi tv i stugan.

Mycket trevligt att åka iväg med dessa brudar för att göra lite kul, blev lite påfyllnad av energi så man klarar de mindre roliga händelserna i vardagen.

I går lördag den 15/2 lämnade min mans moster tyvärr jordelivet efter en tids sjukdom, blev att spendera hela gårdagen tillsammans med svärmor för att stötta och ordna lite med hennes bostad. Blir nog en hel del att pyssla med här när "mosters" närmast anhöriga är Janne, Micke och hennes syster.

Träningen har varit helt ok denna vecka, fick dock bara till 1 dag med löpning så det får bli fler kommande vecka så att jag inte tappar löpningen, är ibland svårt tycker jag att få till en bra blandning i träningen så att kroppen mår bra.

Tänkte träna så här denna vecka:

Måndag: Styrka "egen"

Tisdag: Backintervaller

Onsdag: Tabata

Torsdag: Intervaller + 5 km

Fredag: Styrka med Janne

Lördag: Cirkel + 50 års kalas hos Jannes bror Micke

Söndag: vilodag

Har även spårat med grabbarna bus denna helg, blev en lång liggtid innan vi spårade när det inte blev som vi hade planerat igår med Jannes moster. 40 timmar hade spåren legat men jag tyckte alla 3 gjorde ett bra spårarbete, den stora stjärnan idag får faktiskt Bozze tycker han börjar bli riktigt noga i sin spårning.

Veckans höjdpunkt var i alla fall att jag kunde få vara ledig i fredags och att även Janne var hemma så .vi kunde åka och träna på morgonen och därefter gå ut på en långpromenad i solskenet med buzbrothers, på kvällen blev det hemmagjord pizza och såklart På spåret (som Erik tycker är så viktigt).

Ha nu alla en riktigt bra vecka, så får vi se vad veckan har tänkt att bjuda på😘.

Kram