20. dec, 2019

God Jul och Gott Nytt År!!

Ber om ursäkt att jag inte har skrivit på väldigt länge men det har varit så mycket annat ett tag så tiden och orken har inte funnits på ett tag. 

Ska försöka efter det nya året 2020 att börja skriva lite igen och att inspirationen för att skriva förhoppningsvis lite bättre. 

Buzbrothers mår bara fint, förutom att matte och haft väldigt dåligt samvete att hon inte har haft tid att träna men ska nu börja planera våra träningar/utställningar för 2020, och förhoppningsvis kan vi hitta på lite roligheter med team hugo/jorm/thor. 

Min egna träning har varit bra och regelbunden, och det känns som jag har en bra ork/styrka. Det jag måste försöka bli lite bättre på är kosten, har fallit lite tillbaka till gamla vanor där det söta är väldigt gott.... Har bokat PT tid men Ryan Fossen vid Fitness Vrål till januari 2020, och hoppas jag kan få lite vägledning där hur jag ska tänka smart men förhoppningsvis enkelt. Vill ju även ha kvar min syndar dag fredag då jag kan äta det jag vill inkl godis/vin. Skulle även vilja få hjälp med hur jag ska träna, en plan kanske för vad som är bäst för kroppen. Tränar just nu 5-6 dagar i veckan och ibland som denna vecka har kroppen varit sliten och då är det tunga ben på löpbandet och även känningar i ryggen. Men det är ju oftast så jäkla roligt😋.

 

Önskar er alla en riktig God Jul och ett Gott nytt och skriver jag inom kort lite nya mål/utmaningar/roligheter för 2020.