21. okt, 2019

Lediga fredagar

Har tagit semester några fredagar för att förlänga helgen lite, och det är nog ett av det bästa beslut jag har tagit. Hinner med massor som jag inte skulle göra annars, dels att få vara med Janne en hel extra dag då även han är ledig fredagar när han nu jobbar i Avesta och de jobbar in fredagen.

Vi hann åka och träna styrka på morgonen vid Actic och efter det en lyxfrukost på Scandic. Vi åkte sedan till Mio igen för att ordna med de fel som var på möblerna vi köpte från dem som plastpluttar till vitrinskåpet och handtaget till tv-bänken, tråkigt men ett måste för att det blir klart någon gång.

Efter långpromenaden med hundarna så gjorde vi ett nytt besök till Backlunds möbler för att titta på lämplig soffa och soffbord, och hade sån tur att det inte var samma försäljare utan en mer hör vad kunder vill😉. Så det blev en hörnsoffa i grå/svart, en pall till och ett soffbord i samma stil som vitrinskåp, tvbänk och matsalsbord. Det tråkiga var dock att det tar ca 5-6 veckor innan vi får hem det, så det blir att vänta nu.....

Lördagen blev en heldag ute i trädgården med kratta löv, rensa ur land, elda i tunnan, städa ur carporten så jag får in bilen igen och en tur till soptippen. Så nöjd att vi fick klart det med allt jag hade tänkt länge så det var extra skönt när vi satt ute på kvällen i vår inglasade altan och åt västerbotten paj och räkor medans det spöregnade ute.

Regn var det även på söndagen (hela dagen) och jag tog mig iväg till Myggsjön på morgonen för att träna apportering med Zune och gänget från Underdogs, men vad jag var blöt och frös när jag kom hem. Träningen i sig gick bra, Zune är stabil och jobbar på med det han ska men märktes även på hann efter ett tag att nu räcker det matte. Blev en fika tillsammans och därefter hem till värmen i Lövänget. Under söndagseftermiddagen så blev det lite kakbak och styrketräning med Janne på Actic, vilket var riktigt kul!! Gjorde en ny söndagmiddags meny, i form av fläskytterfilé, kantarellsås och spritsad potatismos, så gott var det!!

Träningen har gått bra under veckan, blev träning i dagarna 6 vilket är bra. La till ett extra pass igår med Janne och kände mig för en gång skull riktigt stark. Jobbigaste passet denna vecka var nog tisdagens intervall, var helt yr i bollen efteråt men anledningen var nog att jag inte hade ätit ordentligt innan så energin tog helt slut så bättre bränsle till lunchen nästa tisdag!!

Nästa vecka ser ut så här:

Måndag: Spinning

Tisdag: Intervaller+ 

Onsdag: Tabata+ Core

Torsdag: Intervaller

Fredag: Semester, spinning+ styrka (Janne)+ Gävle med Kvaråkers 

Lördag: Vila och shopping i Gävle

Söndag: Styrka med Janne 

 

Ha en bra vecka :)

Kram