14. okt, 2019

Uppdatering

Då var vi inne i mitten på oktober, veckorna går så fort så jag måste skriva ner lite vad jag gör för att komma ihåg.

I fredags tog jag ut en semesterdag för att landa lite själv och hinna med lite hemma när vardagarna annars består av jobb, hundar och egen träning. Vår renovering som vi har gjort i vardagsrummet börjar sakta med säkert bli klart men har kvar en hel del inredningdelar. Efter att jag och Janne hade varit och tränat så åkte jag ner till en av mina favoritbutiker för att köpa en ny lampa som jag kan ha på väggen (hjärtformat), och en vit salladsskål som jag vill ha i det nya vitrinskåpet, sedan tog vi en sväng upp till Plantagen för att köpa 6 stycken vita och lika krukor som jag vill ha i vardagsrumsfönstret. Vi var även upp till Backlunds möbler för att kolla på vardagsrumsbord och ev en ny soffa, men vi kom hem med fler frågor än nya möbler. Inte lätt när försäljaren ställde 100 frågor, och jag blev helt yr i huvudet efter besöket. Jag ville ju bara beställa ett bord som skulle matcha resten av mina möbler. Vi får göra ett nytt försök nästa fredag då jag också har semester för att hinna med lite....

På fredagskvällen var jag ut med mina kollegor och träningskompisar Siri och Karro och delar av Fitness Vrål på Blackstone. Det var både gott och trevligt, att få komma ut på lite annat.

Lördagen så kom Sara och Danne på besök hem till oss, och firade att Sara var klar Uska. Kul för henne att det är klart med studierna och att hon nu kan titulera sig undersköterska. Farmor Kerstin kom även och åt middag med oss på kvällen så hon fick träffa hela vår familj lite.

Helgen går fort men på söndagen fick vi finbesök medlemmarna i Underdogs det vill säga Agneta och Gunilla med sina fina jaktlabbe tikar. Blev apporteringsträning i Lövänget och Janne fick agera kastare så vi fick träna ordentligt alla tre ekipage. Så kul när Zune tänder till och blir superaktiv och bara vill jobba, vilken glad och go kille han är!!

Då är det måndag igen, och ny vecka med träning och jobb så det är bara att gneta på.

Träningen har jag planerat så här:

Måndag: Spinning

Tisdag: Intervaller (löpning)

Onsdag: Tabata+ Core (Fitness Vrål)

Torsdag: Intervaller Löpning (kanske kettlebell)

Fredag: Styrka med Janne

 

Ha en bra vecka alla!! Kram Åsa

Kommentarer

16.10.2019 11:30

Malin

En vecka som måste gått i 100 knyck ser det ut som Får andas lite också. Vi ska inte boka in ett spa??

16.10.2019 13:07

Åsa

Det vore väldigt skönt och bara vara lite!!