6. sep, 2019

Kalas för kollegorna

Förra veckan var en intensiv vecka på jobbet som avslutades med 100 års kalas, som jag och Kicki (en kollega) ordnade för våra kollegor och chef för vi hade fyllt 50 nu i sommar.

Vi hade som tur var Siri som hjälpte oss med menyn, och det blev kallskuren fläskfilé med jättegod potatissallad och till efterrätt blev det annanaspaj. Vi hade även köpt in bubbel, vitt och rosé vin till mat och mingeldryck. Riktigt roligt att få träffas lite utanför jobbet och det var faktiskt ganska många som kom trots att det var en fredag... Blev en sen kväll och jag tror klockan var över 02:00 innan jag gick och la mig, vilket kändes av dagen efter när jag vaknade tidigt med migrän, då släppte all spänning som har varit under veckan. Ingen rolig lördag, då huvudet inte riktigt var med. Tackar återigen Siri för att hon kunde laga maten till kalaset, för det var verkligen jättegott så jag ska be om receptet till potatissalladen så jag kanske kan göra den själv vid något festligt tillfälle. Samt tack alla kollegor och chef som kom och firade med oss lite när vi hade fyllt lite jämnt, och för de fina blommorna och presenterna.

Veckans träning har gått bra, kör nu några veckor med 5-6 träningspass för att få upp styrkan lite, är ibland lite tråkigt att gå till gymmet för att träna men det behövs nu musklerna finns där.

Så här har det sett ut denna vecka:

Mån: Cirkelträning "Vrål"

Tisdag: Styrka Actic'

Onsdag: Löpning

Torsdag: Intervaller på Actic

Fredag: Spinning

Lördag: Utställning Högbo med Lazze

Söndag: Jobb i vardagsrummet, med att förbereda inför målning.

Ja det är väl inte så mycket mer som händer i livet just nu mer än jobb, träning, hundarna, fixa i vardagsrummet och sova. Inte så jättespännande men det är helt ok tycker jag :).

Skriver mer i slutet på veckan. // Åsa