26. aug, 2019

Träningsvärk

Blev en riktig träningsvecka med mycket styrka och även löpning, så jag har haft träningsvärk tror jag i varenda muskel och lite till.

Har börjat träna lite vid Vrål fitness som ligger vid Övre Norslund, och första träningstillfället var i måndags. Kan ju erkänna att jag efter det cirkelpasset insåg att jag har lång väg kvar innan jag kan säga att jag är stark och har ork. Var verkligen ett tufft cirkelpass, och även de övningar som jag tycker annars jag har koll på var så jobbigt!! Så när jag skulle ut och springa på tisdag morgon så var det mycket vilja för att löpa för det gjorde både ont och var väldigt stel... Körde även ett gympass vid Actic med Janne på tisdagen och även det var ett tufft pass, men det gick. Onsdagen kändes lite bättre så då var jag med vid Vrål fitness tabata pass, och känslan var lite bättre efter det passet och fick tillbaka "lite" självförtroende igen😉. Har köpt mig ett klippkort nu vid fitness vrål så det blir att testa där 10 gånger så får jag se om det känns rätt för mig. 

Torsdagen så var jag och träna styrka igen med Janne vid Actic och det är alltid lika roligt att träna med älsklingen, vi kämpar på med våra övre och nedre pass och lägger på vikter när vi känner att vi blivit lite starkare.

Fredagen var det dags för löpning igen och det kändes lite bättre än vad det gjorde i tisdags, tack och lov för det för det är inte kul när benen känns som klumpar och man är stel i varenda muskel så löpningen blir så tråkig.

Fredag kväll kändes kroppen väldigt sliten och ont så jag bestämde mig för 2 dagars vila och det var nog tur det för jag har haft ont i rygg och mage, nästan så jag trodde ett tag att jag höll på att bli sjuk. Vilan från träning har varit behövlig för att ladda om för nästa veckas träning och roligheter, så hoppas jag att det håller.

Min kommande denna vecka är:

Måndag: Cirkelträning vid Vrål fitness

Tisdag: Styrka Actic

Onsdag: Löpning

Torsdag: Styrka Actic

Fredag: Löpning+ kalas för mina kollegor vid Masungen med Kicki

Lördag: Pyssla hemma

Söndag: Löpning/Mtb

Har även börjat att göra om lite hemma och då speciellt i vardagsrummet, så del av lördagen så plockade jag ur bokhyllan och vilken tid det tog och vad mycket jag slängde... Känns som denna renovering kommer ta tid, när bara att plocka ur bokhyllan tog typ en halv dag!! Hinner inget alls hemma, utan man skrapar bara lite på ytan. Har tagit semester en vecka i september och en vecka i oktober så jag ska verkligen försöka bara vara hemma och jobba med huset!!

Skriver mer efter kalaset som jag och en kollega ska ha för våra kollegor på fredag. Vi har bägge fyllt 50 och vill bjuda på lite god mat, dryck och lite lekar. Så veckan består även av att planera och ordna för kalaset:).

Idag har jag och Janne även varit till kennel Goldwork för att trimma vår lilla snygging Lazze inför kommande utställning som är första helgen i september. Han blev så snygg efter trimningen, såg ut som en stor pälsboll innan.

Ha en bra vecka ❤.

 

Kram

Ha en bra vecka alla!!