15. aug, 2019

Cykelvasan 2019

Då är sommarsemestern slut för denna gång, och jag tycker den har varit helt underbar. Vi har hunnit gjort massor av roligheter, och vädret har faktiskt varit helt ok. Husvagnen har blivit väl använd, tror vi har sovit mer i den än hemma vilket är ju roligt när vi nu äntligen har köpt en husvagn.

Har faktiskt tränat en hel del under semestern och då har det varit mest kontion i form av löpning och mtb, har varit in till gymmet max 4 gånger under semestern vilket märktes när jag var in till Actic och tränade i tisdags🤪, har träningsvärk typ i HELA kroppen... 

Måste nu även komma tillbaka i vardagsrutinerna när det gäller mat, när jag ätit och druckit (vin) lite mer än vad jag brukar och längtar lite efter att det ska bli som vanligt... Kan ju inte vara fredag och lördag hela veckan lång😋.

Lite stolt är jag att jag gjorde mina mål för sommaren när det gäller motion, dels fixade jag rundan som jag tänkt göra mot Sundborn, Karlsbyheden, Kårtäkt och hem och det gick riktigt bra. Rundan var 16,5 km, och kände mig riktigt ok när jag kom hem. Så den rundan blir det fler gånger.

Det stora målet var cykelvasan 45 km och jag måste säga att det var ett av det roligaste jag har gjort i träningsform, känslan och orken var så bra hela vägen och ryggen höll så det ska jag göra igen nästa år!!! Jag cyklade på 2 timmar och lite drygt 22 min, och det är jag så stolt över trots att det var sönderkört på vissa delar, lerigt och stora vattenpölar när det hällregnade sista milen men så jäkla kul!!! Är även så stolt för med mig i spåret hade jag även min mor, som fixade 45:an hur bra som helst. Tyvärr så startade vi inte samtidigt så vi sågs aldrig i spåret men vi kom i mål bägge två❤.

Såg nu att vi som har cyklat detta år fick förtur att anmäla till år 2020 från och med den 10 september, så det ska jag göra. Frågan är om jag ska cykla öppet spår 9 mil eller samma som i år, blir lite rolig fundering nu.

Nu är det dags som jag skrev tidigare att komma in i vardagen igen och det innebär mer styrka igen så hela kroppen håller för allt jag vill göra veckan som är har jag planerat så här:

Måndag: vila

Tisdag: styrka

Onsdag: löpning (träning även med Bozze i Milsbo)

Torsdag: styrka

Fredag: vila (långpromenad med hundarna efter jobbet)

Lördag: Löpning

Söndag: Mtb med Janne (träna hundarna)

Extra kul denna vecka är att jag tänkt ha en liten kräftskiva hemma med grannarna Kvaråkers och att Sara och Danne kommer hem och hälsar på oss, blir en liten guldkant på vardagen att få träffas lite. Ska bara få lite tid att städa och laga mat så det blir en kräftskiva på lördag.

Skriver lite mer till helgen, ha det så bra så länge❤