20. maj, 2019

Snart semester

Ny vecka igen och jag kommer snart ha 1 ½ veckas semester, och det ska bli riktigt skönt måste jag erkänna. Behöver en liten paus och ladda upp batterierna, så jag orkar fram till riktiga sommarsemstern. Jag kommer att jobba lite dubbelt från juni, då jag har fått äran att vara sektionschef tills att omvårdnadsförvaltningen har rekrytrerat en ny förvaltningschef som beräknas vara klart i september (hoppas jag). Jag kommer även ha en del jobb kvar i mina hemtjänstgrupper men som tur är har jag till hjälp en enhetschefs resurs och mina duktiga gruppledare.

Förra veckans träning gick riktigt bra, gjorde personbästa på kilometern när jag sprang i onsdags, då jag sprang en kilometer på 5,25 min😀. Även nöjd totalt på den turen då jag sprang 7 km och hade ett medeltempo på 5:55. Allt under 6 min/km är för mig jättebra. Blev 3 dagar med löpning förra veckan, 1 spinning och en styrka och kroppen känns faktiskt riktigt fräsch.

Denna vecka blir det mer löpning, troligen 3 dagar och sen lägger jag in 2 pass med styrka. Tänkte ta 2 längre pass denna vecka då jag troligtvis kommer ha tid för detta, känns ofta att man har annat inplanerat så man inte hinner men ska nog funka denna vecka med milen.

Var även på hundträning i lördags med Lazze och det var riktigt kul, han har fortfarande lite svårt mellan uppgifterna (passivitetsträningen) men när han ska jobba så lär han sig lätt vilket är kul. Han var helt slut efter passet, och orkade inte mycket mer den dagen.

I lördagskväll var jag och Janne över till våra grannar Kvaråkers för lite grillning, så kul att få träffas och prata lite. Blir tyvärr lite långt mellan gångerna men förhoppningsvis hinner vi ses lite oftare nu under sommarmånaderna. Vi kanske till och med hinner ut en sväng tillsammans med husvagnarna nu när även vi har skaffat en. Vore kul att ta en tripp till Norge igen, jag tycker det är så vackert där.

Denna vecka så kommer jag åka ner till syrran en sväng för att ordna lite med kommande 50:års kalas, blir en tur från onsdag till fredag för på fredag måste jag vara hemma igen då jag måste duscha Lazze inför utställningen i Gimo. Det ska verkligen bli spännande....

Ha en bra vecka alla, så skriver jag mer under nästa vecka då jag har semester. Skickar med en bild från när grabbarna badade i går vid bryggan.

Kram Åsa❤