1. apr, 2019

Karlstad

Denna vecka kändes det som våren kom på riktigt, har varit riktigt varmt vissa dagar +11 och blommor som krokusar och tussilagos börjar titta upp nu där solen ligger på som mest.

Har varit en helg med hela familjen vilket jag tycker så mycket om, vi började med att ha fredagsmys hemma hos Erik. Erik bjöd på hemmagjorda hamburgare och jag tog med lite efterrätt i form av ananaspaj, riktigt mysigt att få åka och hälsa på honom i sin fina lägenhet🙂. På lördagen så packade vi väskan och åkte ner till Karlstad för att träffa Sara, Danne och deras fina katt Molly. Blev Mollys första träff med Buzbrothers, och det gick riktigt bra trots lite morr, fräs och yvig svans till en början. Var skönt för henne att sitta längst upp på sin klätterställning och se ner på buskillarna. Efter att ha fikat och pratat lite så åkte vi in till Karlstad city för lite egen shopping i form av ny dagkräm från Body shop (mm) och ett par nya skor då de jag nu har haft under hela vintern gått sönder (välanvända). Vi hade bokat bord på ett nytt ställe för oss som heter Baron, och de serverade tapas (bättre och större portioner än Pinchos), det var riktigt gott. Därefter åkte vi hem till Sara och Danne igen för att spela lite kort, prat och så släckte vi ner vid 20:30 för att delta i manifestationen Earth hour, ett litet sätt att agera till våra politiker och beslutsfattare att de ska jobba för att minska klimatförändringarna och förlust av biologisk mångfald. Jag, Janne och de två yngsta i buzbrothers sov på Scandic Klarälven, riktigt skönt att få lyxa till med en hotellvistelse ibland och inte minst hotellfrukost.

På söndgen så åkte vi till Biltema i Karlstad för Sara och Danne skulle handla lite till deras lilla projekt att ordna med ett nätfönster till deras inglasade balkong så Molly kan vara även där. Sedan var det bara att fika lite och säga hejdå innan färden hem till Dalarna igen. Helgerna går tyvärr så fort och längtar redan nu efter min del av familjen som bor i Karlstad men vi ses ju igen till Påsk för nya äventyr❤.

 

Har varit en bra träningsvecka med mycket löpning och styrka, veckans höjdpunkt i träningen var i lördags då jag och Bozze gjorde årets premiärlöpning hemma ute. Så jäkla skönt att få gå ut utan att det är risk för halka och framför allt att det är ljust ute nu på morgonen, dessa pass ger så mycket energi att just träna. Nästa veckas träning för min del kommer att se ut så här:

Måndag: PT och spinning

Tisdag: Vila

Onsdag: Löpargruppen I like to move it (utomhus)

Torsdag: Intervallöpning inne (Teater med Norslunds hemtjänst)

Fredag: Styrka (bada Lazze och Jill Johnson konsert med Janne)

Lördag: Vila (Utställning i Ludvika med Lazze)

Söndag: Egen löpning hemma

Ser ut som att det blir mycket att göra veckan som kommer, men det blir nog bra. Har även fått en liten utmaning av min chef och det är att få vara tillförordnad sektionschef under ca 4-5 månader (start juni). Nuvarande förvaltningschef kommer att gå i pension, och under rekrtyteringen för henne kommer min chef gå in och jobba som omvårdnadschef, och jag blir då hans vikarie under denna tid. Blir spännande och hoppas på att lära mig lite nytt.

Ha nu en bra vecka, så skriver jag lite mer nästa söndag.

Kram❤