17. mar, 2019

Ta hand om varandra

Blev en vecka med eftertanke, min chef ringde mig på torsdagsmorgonen och berättade att en gemensam kollega på stadshuset hade avlidit, och hon var mitt i livet och hade precis fått barnbarn. Känner verkligen med hennes familj och får mig en rejäl tankeställare att man verkligen behöver leva här mer än vad man gör idag, man vet aldrig när det är slut. Ta hand om nära och kära och gör det man vill göra, livet är för kort att leva livet som man inte vill.

I fredags var jag och Janne iväg till Fagersta brukshundsklupps inomhushall för att träna Bozze och Lazze med vår lilla hundgrupp Underdogs, och det var blandade känslor denna dag. Bozze var inte mycket med mig, han brukar ju vara så duktig och förstår vad jag vill men dennna fredag kunde han inte ens inkallning utan började knalla för tidigt och kontakten var inte ok. Lazze däremot var riktigt duktig, satt kvar vid inkallning och kom som ett skott när jag visslade. Har börjat lättare apportering med Lazze och han gör det bra, det vi ska fokusera på där är avlämningar.  Det blir mycket hundträning så fort det är lite mindre snö ute på markerna, och längtar till jaktlydnadskursen 1.0 med Lazze för Work in team.

Min egna träning har varit toppen denna vecka!! Har fått tillbaka orken och energin så nu kör vi igen lite mer igen. Är mer noga nu med att äta före och efter träning och det känns som jag får mer ork med detta.

La in ett extra pass denna vecka med styrka (tillsammans med Janne) vilket kändes bra och veckan stora stjärna var på intervallen då jag nu känner att jag kan öka på lite igen, efter alla dippar😋.

Har faktiskt anmält mig till en löpargrupp, som startar nu på onsdag (20/3), gruppen heter I Like to move it, och han som arrgangerar detta heter Ricard. Så nu blir det att springa varje onsdag mellan 19:30-20:30 och samlingsplatsen är vid Slussen. Blir spännande och se vad jag tycker kring detta när jag har lite svårt att springa med andra, utan hellre tar på mig musiklurarna och avskärmar mig från allt när jag ska springa. (Det kanske bara blir en gång med löpargruppen🤪).

Veckan har jag planerat så här:

Måndag: Pt och spinning (har tagit ledigt denna dag från jobbet för att bara ha det bra hemma med grabbsen)

Tisdag: vilodag

Onsdag: Löpargruppen I like to move it

Torsdag: Intervall löpning (Klädparty hos Anette)

Fredag: Styrka

Lördag: Vila (utställning i Norberg med Lazze)

Söndag: Styrka (med Janne och Erik)

En annan härlig sak denna vecka var att vi invigde vår inglasade altan för året med lite skumpa och poker, vad jag nu längtar till vårvärmen och sommaren🙂.

Ha en bra vecka alla och ta hand om er!!!!!❤