11. mar, 2019

En bra vecka

Denna vecka har varit riktigt bra både när det gäller träning, kost och mående. Kan summera träningen med att orken börjar komma tillbaka igen, var så jäkla glad på intervallöpningen i torsdags när jag kände mig helt slut men återhämtningen gick fort och inget illamående under passet 🙂, även styrkepassen och spinningen har varit rolig när man känner att man har lite kraft i kroppen. Har planerat kosten bra, och lagt in mellis innan/efter träning med extra protein så att kroppen ska få sitt att bygga muskler och återhämta sig. Har nog inte förstått riktigt att det är så viktigt med mat när man tränar så man inte bryter ner allt man försöker bygga upp Måendet har varit bättre, är fortfarande lite trött men men det går åt rätt håll så det blir nog bra när bara kylan och snön försvinner, längtar så efter barmark och värme nu!!!

I fredags var jag ut med mina kollegor för att fira att vår chef fyllt 60 år, vilket var riktigt trevligt. Vi var och åt och firade honom på Äteriet i Borlänge, en restaurang med närproducerad mat och mysig atmosfär. Mycket skratt och prat, och lite planering för nästa kalas som blir i slutet på augusti då jag och en kollega fyller 50😋.

Idag var jag, Janne, Bozze och Lazze iväg till kennel Goldwork för trimning av Lazze. Han ska iväg på utställning om två veckor och behövde bli av med lite päls, innan jag ska bada honom. Så kul att få träffa grabbarnas släktningar och såklart Siv och Harry.

Denna söndag avslutade vi med middag hos svärmor och lämnade av Erik hemma hos sig, känns så konstigt fortfarande att han inte bor hemma hos oss. Erik ska på roligheter nästa vecka, då han mån-onsdag ska på en Helsingforsresa tillsammans med ett gäng han åker med varje år. Så kul att han gör saker på egenhand ibland och få ut och roa sig.

Min kommande vecka ser ut så här:

Måndag: PT och spinning

Tisdag: Vilodag men pw med hundarna

Onsdag: Spinning

Torsdag: Intervallöpning

Fredag: Vilodag, träning med hundarna i Fagersta med the Underdogs 🙂

Lördag: Styrketräning,🙂

Söndag: Löpning, ska även försöka hinna med att bada Lazze denna dag.

I lördags var jag äntligen och köpte mig ett par nya löparskor på Intersport, hade sån tur att Actic hade klubbdagar med 25 % rea för medlemmar så mina skor som skulle kostat 1900 fick jag för 1400, så bra ibland med rea. Blev till och med billigare än på nätet, då jag ville ha lite hjälp att prova ut löparskorna för bästa passform. Det blev ett par Asics gel nimbus 21, och de kändes väldigt bra på foten.