11. feb, 2019

Längre inlägg

Har varit dålig på att uppdatera bloggen fast det har varit mycket att skriva om. Erik har nu flyttat in i sin efterlängtade lägenhet och flytten gick riktigt bra trots snökaos. Jag och Erik åkte in på fredagen den 1 februari för att kvittera ut nycklar av bovärden och göra en städbesiktning som den förra ägaren skulle ha gjort klart för dagen. Godkände besiktningen trots att det fortfarande var lite skit kvar bakom spisen, men vi ok städet för att få börja flytta in och göra lägenheten till Eriks. Lägenheten var riktigt fin trots att vi inte hade sett den tidigare så, fräsch och bra planerat. Vi åkte sedan till Ikea med farmor för att köpa lite gardiner och gardinstänger för det hade vi inte vågat köpa än när vi inte visste måtten. Sara och Danne kom även upp till på fredagen för att hjälpa till med flytten vilket vi uppskattade väldigt mycket när det var en hel del att bära och montera ihop. Så stora flyttdagen blev på lördagen i värsta snövädret, och vi jobbade på hela dagen för att få det fint till Erik. Efter en hel dag med flytt bjöd jag och Janne våra godingar på restaurang för att fira Eriks flytt, det blev på Pinchos och jag tror att alla tyckte det var trevligt.

Flytten fortsatte på söndagen och det blev att montera ihop datastol och byrån som skulle vara i Eriks sovrum. Vi hann även upp till Jysk för att köpa en matta till köket, och lite annat smått och gott som vi inte hade köpt som behövdes för att det fungera nu i början. På em så åkte Sara och Danne hem igen till Karlstad, alltid lika tråkigt när de åker hem till sig igen. Men så glad att de tog sig tiden för att komma upp och hjälpa Erik med flytten. Söndagsmiddagen åt vi hemma hos Erik, och det blev kebabgryta och ris (riktigt gott). Jag och Janne åkte sedan hem till Lövänget utan Erik för han skulle nu sova sin första natt i sin lägenhet, kändes väldigt konstigt men det är helt rätt. Tänk att vi nu inte har några barn som bor hemma längre utan har sina egna lägenheter, fast jag vet ju att Erik kommer hem ofta som tur är. Jag kan ju även meddela att första veckan i lägenheten har gott riktigt bra, och jag och Janne var och hälsade på honom bara två gånger den veckan😋, måste ju få se han någon gång under i veckan i alla fall....

Efter en veckas arbete så kom äntligen fredagen och fredagsmys, var helt slut efter veckan och kändes väldigt skönt att få sätta sig till ett dukat bord med god fläskfilé och ädelostsås som Erik hade gjort till mig och Janne. Blev en tidig kväll för att på lördagen åka iväg till Karlstad för lite roligheter med min syster och mor och vi fick bo hemma hos Sara och Danne. Vi skulle gå på Brolles show där han sjöng Elvis, Johnny Cash tillsammans med The Killer and Me vid Lövberg arena. Vi möttes upp hemma hos Sara och Danne på eftermiddagen för sedan gå ut och äta på Texas Longhorn innan showen, och vi hade även tur att Sara var privat chaffis till arenan. Riktigt bra show och han sjöng även min önskelåt Ring on Fire 😀, och vad kul det var att få lite egentid med mor och syster. Fick även den stora äran att få träffa Saras nya familjemedlem Molly, en väldigt söt liten kattunge med mycket bus. Blir nog lite fart i deras lägenhet nu när de har en kattunge hemma som vill leka och busa.

Blev mycket träning förra veckan, kanske till och med lite för mycket..... Höll på att deppa ihop helt efter torsdagens intervallöpning, kände mig så dålig och hade ingen ork alls att hålla det tempo som jag önskade. Fattar inte riktigt ibland varför jag springer intervaller, men de säger att det är bra för löpningen men just nu sänker det min självkänsla i löpningen som annars är roligt.... Ska nog ta och prata lite med min pt Jocke Jacksson nästa tillfälle vi ses hur jag ska tänka för att få det att bli kul igen, för så här får det inte kännas efter en träning. Denna vecka kommer jag vara i Tällberg "Dale Carlia Hotels och Spa och jobba med min personal så veckans träning kommer se lite annorlunda ut än den brukar.

Måndag: Egen löpning innan jag åker till Tällberg

Tisdag: Gym vid hotellet

Onsdag: Gym vid hotell

Torsdag: Om jag hinner intervaller igen..... Indoor running

Fredag: PT och träning med Bozze och Zune vid Fagersta inomhus hall med the Underdogs

Lördag: Hundträning med Lazze vid Finnbogård

Söndag: Gym eller Atc

Det blev ett lite längre inlägg denna gång så jag hoppas ni som läser har orkat er igenom all text..... Ska nog vid nästa inlägg skriva lite vad jag har för planer i vår och sommar, känns skönt att få skriva ner dessa ideér för att se vad de landar i sen.

Ha en bra vecka så skriver jag snart igen. Kram❤