28. jan, 2019

Bröllopsdag

Denna vecka och helg har gått så fort, men det känns i alla fall att jag hann med allt som jag önskade göra. Blev den träning som jag hade planerat och det är viktigt för mig och mitt mående, ändrade dock Indoor träningen i torsdags som är intervalllöpning till egen löpning (löpbandet) i en timme. Anledningen till ändringen var att jag skulle på representationsmiddag med Omvårdnadsförvaltningens jubilarer dvs de som har gått i pension under 2018 och de som varit anställda inom Falu Kommun i 25 år, middagen var vid Bergslagssalongerna som är väldigt vackra och anrika och vilken god och lyxig mat det bjöds på😀.

Blev en bra fredag då jag faktiskt kom hem i tid och hann både träna själv och hundarna lite innan kvällen kom med fredagsmys och vårt nya favoritprogram På spåret visades. Erik tycker det är jätteviktigt med programmet och vi har en egen tävlingskupé i soffan😋 , och tävlingen är vädigt seriös från vår sida (hihi).

På lördagen åkte jag, Janne och Lazze till Malung för att delta vid en inofficell hundutställning som Malungs kennelklubb anordnade. Vi mötte även upp Siv Högnäs Karlsson som också ställde några av hennes egna hundar. Blev en väldigt lång väntan då domaren tog mycket lång tid på sig för att bedöma varje hund, visst är det bra att de är noga men detta var en värsta laget och det kändes som Lazze blev trött innan vi skulle in. Jag är jättenöjd med vår insats och fick en hp rosett och fin kritik med oss hem. Skriver in kritiken mm under fliken utställning/prov så gå gärna in där och läs😀. Vi hade även bjudit hem våra goda grannar Kent och Ulla på middag så det blev lite stressigt hem så vi skulle hinna hem och göra klart mat och dukning innan de kom över. Blev en trevlig kväll med prat och grabbarna fick snapsa med "Jägermeister" så de var väldigt glada...

Idag så firar jag och Janne 23 år som gifta, helt otroligt att tiden har gått så fort redan och vi har barn som är 24 och 22 år... Älskar dig Janne hur mycket som helst och är så tacksam att du finns i mitt liv, utan dig är jag halv❤.

Nästa vecka händer det massor, för på fredag så ska Erik få sin lägenhet och det står inflytt på schemat hela helgen. Jag har tagit semester på fredag så jag kan följa med Erik och göra städbesiktningen och sen åker vi nog till Ikea för att köpa gardiner och ev gardinstänger (behöver först måtten på fönstren). Som tur är har vi fått förstärkning i flytthjälpen av Sara och Danne som kommer hem till helgen. Längtar så efter dem❤.

Veckans egna träning ser ut så här:

Måndag: PT och spinning

Tisdag: Indoor running

Onsdag: Spinning

Torsdag: Indoor running

Fredag: PT kl 7:30

Lördag: Flytt

Söndag: Flytt och hjälpa Erik med alla måsten🙂.

Ha en bra vecka alla. Blev så glad när jag öppnade Instagram idag när jag såg att den stora hund sidan Excellent dogs hade featured mina buzbrothers så bilden idag blir den som de visade på sin sida. Mitt instagram namn är såklart buzbrother så följa gärna min sida som är ganska full med bilder på mina 3 gyllene killar.