24. jan, 2019

Fin besök

Förra fredagen började på bästa sätt när min dotter Sara ringer och meddelar att hennes  nya chef inom hemtjänsten ringde henne och erbjöd henne en tillsvidare anställning 100 med start 1 feb. Hon (och jag) trodde inte det var sant när hon inte ens hade sökt någon tjänst, men så skönt för henne att känna att hon har ett fast jobb. Inte nog med det så hade Daniels  (Saras sambo)chef ringt ett par timmar senare och erbjudit honom en fast tjänst på nattpatrullen, men han hade i alla fall sökt en tjänst. Så kul för dem och skönt att känna att det kommer in en lön varje månad och att de faktiskt kan ta ut semester i år. Stort grattis till dem!!!!!❤.

Jag fick även finfrämmande av min syster och mor förra helgen, som verkligen uppskattades. Så nyttigt för mina buskillar att träffa fler hanhundar som de kan ta in i flocken. Tycker även att Bozze börjar bli bättre att släppa in andra hanhundar fortare, är väldigt känslig och behöver lite tid på sig att känna av innan han släpper garden och det blir massor av bus. Fina är de vår 4 retrievers i alla fall❤.

Hade inte planerat så mycket för denna helg men blev en liten tripp till stan och köpte lite saker till Eriks lägenhet. Det var rea på Åhléns så hittade en jätte fin matta som kostat 1000 kr men med 70 % rea så blev det bara 300 kr och hittade även lite dukar som var på rea. Bästa på shoppingen var fika på Åsgatan 47, de har verkligen gott egengjort fikabröd som jag varmt kan rekomendera.

Har varit mest arbete, egenträning och hundpromenader denna vecka känns som timmarna inte riktigt räcker till på dygnet. Ska ställa Lazze på lördag i Malung, men det har inte varit mycket träning på detta kan jag ju erkänna men tur är att det bara är en inoff utställning. Vi åker dit och tränar socialträning i alla fall och träffar Siv som är kennelmamma.

Veckan har sett ut så här:

Måndag: PT och spinning

Tisdag: Hundarna

Onsdag: Spinning

Torsdag: Egen löpning på löpbandet

Fredag: Styrketräning egen

Lördag: Utställning i Malung och besök av Kvaråkers

Söndag: ATC.  Då ska vi nog fira att jag och Janne har varit gifta i 23 år❤ på något sätt. Blir nog