8. jan, 2019

Vardag igen

Då var jul och nyårshelgerna över och det är äntligen vardag igen, känns så skönt att komma tillbaka till rutinerna igen med både träning och mat, fast att jag varit stenhård med att inte slarva med träningen under helgerna som varit.

Startade upp denna vecka med att träffa min personliga tränare Joakim Jacksson (Actic) och det var en riktigt rolig träning, jag behöver verkligen ibland någon som peppar och ger en tips och ideér till träning. Jag tycker det är så svårt ibland att lägga upp bra styrkepass med övningar som passar mig. Vi kom fram till det att han skulle skriva ihop fler program som jag kan ha med mig, både vad det gäller för övning, reps och vikt. Jag älskar övertydlighet så det är bara att jobba på, och sen följa upp hur det var för träning. Igår körde vi mycket ben, rumpa och axlar och jag har träningvärk i alla delar som vi tränade idag vilket känns rätt. Idag ska jag iväg på intervallträning löpning (i gruppträning), så det lär säkert bli ordentligt svettigt för det brukar det🤪, kör ofta efter intervallträningen att jogga av  ca 5 km så att jag slipper spända muskler i lår och vader.

Veckans träning har jag tränat så här:

Måndag: PT och spinning

Tisdag: Löpning intervaller

Onsdag: Spinning

Torsdag: Cirkelträning och ev intervaller igen (få se hur kroppen känns denna dag)

Fredag: Träning med Lazze och Zune vid Fagersta inomhuslokal tillsammans med vår grupp Underdogs😀.

Lördag: Träning med Lazze vid Finnbogård (jaktlydnad med Work in team). Får även finbesök på kvällen av våra goda grannar Ulla och Kent, ser verkligen fram emot detta🙂.

Söndag: Cirkelträning.

Hade även tänkt att hinna iväg under helgen till Ikea med Erik och Janne för att inhandla lite mer till Eriks lägenhet som han flyttar in i 1 februari. Vill ha så mycket som det bara går klart innan flyttdatumet, så han kan bo bra direkt. I söndags köpte vi ett bättre begagnat köksbord och 4 stolar för 900 kr, ett riktigt kap tyckte jag. Bra med begagnat när man ska flytta till sin första bostad och behöver typ allt, blir ju så dyrt ändå.. Erik har även beställt en ny säng på Jysk när det nu var rea på sängar och madrasser (mycket lägligt tycker jag), och den ska förhoppningsvis komma om en vecka han köpte även täcke, kuddar samt litet bord att ha vid sängen. Det som är kvar nu i stora saker är soffa, soffbord, byrå till sovrummet, mattor, tavlor, lampor. Så har ni bra tips på något fint till bra pris så hör gärna av er!!

Vill även berätta att min dotter ska skaffa en liten ny familjemedlem i form av katt, och hon heter Molly är nu bara ca 5-6 veckor gammal. Om allt går som det ska ska hon och Danne hämta henne i början av februari. Ska bli så spännande och träffa lilla sötningen. Blir en bild på lilla Molly denna dag som är tagen av hon som har Molly idag.

Var allt för denna gång, skriver lite mer nästa vecka. Kram