27. dec, 2018

God Jul

Erik fick en riktigt stor julklapp i år, som kommer bli så spännande.  Han har nämligen fått sin första egna lägenhet som han hyr av Kopparstaden, en liten tvåa på 55 kvm som ligger i Hälsinggården. Så nu har vi börjat planera allt som är kring en flytt, och det är mycket då vi inte riktigt var beredda att flytten redan är den 1 februari 2019. Så glad för hans skull att han ska få något eget och att det blir närmare till jobb och fritidsaktiviteter. Kommer dock sakna honom här hemma i massor och han har ju lovat att komma hem varje helg😋, och jag tror nog att mamma, pappa och alla hundar säkert kommer hem till honom i massor....  Blir nog väldigt tomt hemma nu, så det är nog lite tur att vi har våra tre buzbrothers som rör sig och låter en hel del😀. Kommer skriva mer kring flytten och har ni inredningstips för en ung man i 24 års åldern så skriv gärna en rad till mig för det blir nog en del att hjälpa honom att få det fint och ungdomligt hemma. Ska nog ta en tripp till Ikea nästa vecka när jag är ledig för att få lite ideér till hur det kan se ut i en liten tvåa.

Juldagarna har ju redan passerat och den har varit lugn och fin och jag har njutit när hela familjen har varit hemma, tycker så mycket om att få vara med alla mina❤. Så kul att Sara faktiskt kom hem denna jul, hon fick så sent beviljat sin semesteransökan så vi var lite nervösa här hemma hur det skulle bli på julafton. Mycket mat/godis/fika har det varit under juldagarna så det blev en del ångest, vill ju inte gå upp för mycket nu när man har kämpat så hela året för att vara i någorlunda form. Jag får ta nya tag efter nyår, då det blir mer vardag igen😲. Har i alla fall lyckats tränat en del även under jul vilket har känts bra så man inte tappar för mycket....

Tack alla nära och kära för fina julklappar, kände mig riktigt bortkämd på julafton när jag fick öppna så många paket❤. Älskar er!! 

Jag var även på jaktlydnadsträningen med Lazze och Bozze i lördags, och inser nu att det är en hel del kvar med Lazze, han har ganska bra fokus när vi gör övningar men så fort det blir en transportsträcka så blir det ofokuserat och ska dra iväg. Pratade lite med Sara Wester och ska nog faktiskt testa klicker med honom. Märks så väl att han inte har varit ute med andra hundar, vilket gör att han ska fram och leka med alla, vilket inte riktigt är meningen när vi är på träning eller ska ut och gå och möter andra hundar. Men det blir nog bra, med mycket träning. Ska iväg på utställning med Lazze nu till helgen och är redan nu svettig på hur jag ska få honom lugn och fin både utanför och inne i ringen, blir det för mycket så blir det bara socialträning och vi får hejja på syrran och Hugo istället som också ska springa vänstervarv i helgen.

Tänkte även ta och skriva lite mål för 2019 men tar dem efter nyår, har inte riktigt tänkt klart så ni får vänta lite till innan ni får ta del av dem.

Ha en bra vecka och så önskar jag er ett riktigt Gott Nytt År❤. Tänk även på våra fyrbenta vänner under nyår att inte smälla så mycket raketer, många av dem är så rädda för smällare/raketer. Har haft två hundar som hade det jätte jobbigt under ex nyår och påsk. Tycker inte om förbud men försök att begränsa det till i allafall tolvslaget.....

 Kram