4. nov, 2018

Lugnare vecka

Har en lugnare vecka på jobbet, vilket har varit riktigt skönt. Kan nog vara så att många har höstlov och blir då inte så mycket möten  inbokade. Har denna vecka passat på att renskriva lite protokoll, gjort klart med vikariescheman, och försökt att fundera ut hur jag ska göra med ett projekt vi är med på vid enheten, idén är jättebra och viktig men skulle vilja jobba med det på ett annat sätt, så vi får se hur det blir .....

Har även varit Alla helgona/halloween denna vecka vilket gjorde att vi igår lördag åkte upp till fäbon för att tända ett ljus för våra fyrbenta vänner som idag är i Nangiala, tänker väldigt mycket just nu på River för ser mycket av honom i Zune. River var alltid så klok och snäll mot allt och alla, det ända han inte tyckte var så himla kul var att leka med barn, utan han skulle vara med de stora grabbarna. Zune är precis lika snäll och har liksom en speciell aura runt som ustrålar lugn❤,  vilket även River hade. Vi hämtade upp svärmor efter turen till fäbon för att åka till Sundborns kyrkogård och tända ljus för svärfar. Vi tog även en tur till skogskyrkogården i Falun, och träffade där Jannes moster Gittan vilket var trevligt, så efter besöket på kyrkogården så fikade vi hemma hos henne. Det var så vackert med alla ljus på kyrkogårdarna, och många tankar kring de vi inte har hos oss längre❤.

Idag har jag hunnit med att åka till kennel Goldwork för att trimma Lazze för nästa helgs utställning i Rättvik i dagarna 2, ska bli intressant och höra vad fler domare tycker om mitt lilla buz. Det blir Siv som ställer honom, så det känns tryggt. Jag ska även hjälpa till i cafeterian på söndagen då det är SSRK dalarana som anordnar denna officiella utställing.

Veckans träning har gått bra, mest nöjd är jag med torsdagens indoor running 30 min (intervall löpning) därefter körde jag ytterligare 30 löpning själv. Såg sen på pulsklockan att jag haft ett bra löppass där jag låg strax under max, och på en skala till 5 så låg passet som en 4,7. Det som jag dock måste bli bättre på vid dessa hårda träningar är att äta ordentligt efteråt för ännu en gång åt jag för dåligt och mådde skit hela natten!!! Måste äta kolhyderater både före och efter, gjorde liksom av med 700 kalorier och åt havregrynsgröt och en macka när jag kom hem (idiot som jag är). Styrkepasset som jag gjorde med Janne på fredagen var inte heller så jäkla bra, var helt slut hela passet och musklerna värkte så lördagen blev en vilodag med endast hundpromenader.

Nästa vecka har jag planerat så här:

Måndag: PT, och spinning

Tisdag: Morgon jogg och bad av Lazze på kvällen inför helgens utställning

Onsdag: Pt och lättare jogg

Torsdag: Intervaller och löpträning

Fredag: Atc

Lördag: Utställning och Sara kommer förhoppningsvis upp och hälsar på oss

Söndag: Utställning och hjälpa till vid SSRK cafeteria.

Snart har Lazze varit hos oss i en månad, vad fort tiden går och vad bra allt har gått bra med honom. Är riktigt glad kille som ger väldigt mycket av sig själv, gillar honom verkligen. Blev så glad i hjärtat när vi idag vid kennel Goldwork och skulle åka hem efter trimningen, jag började gå mot grinden ut och både Bozze och Lazze kom som två spjutspetsar för att följa med mig till bilen trots att det var både fina tikar och Siv runt dem. Mina goa fina buskillar❤. 

Ha nu en bra vecka och ta hand om era nära och kära❤.