28. okt, 2018

Planering

Har varit mycket på jobbet denna vecka och är väldigt trött i huvudet. Tycker väldigt mycket om mitt jobb men det finns ibland saker/personer som suger musten ur mig helt. Men snart är det en ny vecka och förhoppningsvis så blir det lite bättre igen🙂.

Det var meningen vi skulle ha åkt ned till mina föräldrars sommarstugan i helgen men tog ett eget beslut att jag lär vara hemma för komma ikapp med mig själv och även lite på jobbet.. Lyxade till det med att åka med Janne och Erik till Borlänge för att äta lunchbuffe vid MurboAnnas gårdcafé/butik, väldigt gott med närproducerad mat dock lite dyrt. Köpte även hem lite goda ostar, som vi kan smaska på under kommande vecka.

Det positiva under veckan var att jag tog personbästa i marklyft under onsdagens pt träning, så stark jag kände mig, och vilken energiboost till träning det blev... Så nu är det inte många kg kvar till 100😀. Upplägget för veckans träning har varit bra då jag nu har två vilodagar men lägger in mer dubbla pass ex 1 tim pt och därefter spinning eller 5 km på löpbandet. I torsdags höll jag verkligen på att ta ut mig när jag först körde Indoor running (intervaller) 30 minuter och därefter 45 min egen löpning. Mådde så illa på natten, var nog så att jag inte hade druckit och ätit ordentligt efter träningen igen..... Så bättre matintag vid nästa tillfälle jag gör samma upplägg😮.

Denna vecka har jag planerat så här:

Måndag: PT och spinning

Tisdag: Träning hundar

Onsdag: Spinning 55 min därefter Core eller ATC

Torsdag: Indoor running, 30 min egen löpning

Fredag: Styrka med Janne efter jobbet

Lördag: Alla helgona, blir nog en sväng till fäbon för att stänga ordentligt och tända ett ljus för våra hundar i Nangiala❤. Blir nog en tur till Sundborn och Hästbergs kyrkogård för att tända lite ljus. Ska nog även laga lite god mat denna dag och höra om svärmor vill komma och äta lite med oss.

Söndag: Atc och viltspår med hundarna.

Körde spår idag med både Lazze och Bozze och bägge gjorde riktigt bra spårarbete. Ska nu ta och anmäla Bozze för spårprov så får vi kolla av hur det ser ut. Går han som idag så är det inga problem men vissa gånger vet vi inte riktigt vad han håller på med Bozzebus. Lazze är riktigt rolig att spåra med, snacka om arbetsglad och vilja göra rätt. Tar sig an spåret riktigt bra för att bara kört viltspår två gånger, tar även klöven. Blir kul att få följa honom i viltspår. Har även anmält Lazze till en utställning för Norra Älvsborgs kennelklubb i Vårgårda tillsammans med team Hugo, blir nog lika spännande som alltid 🤩. Vet ju hur jag blir men det är lika bra att prova på med Lazze och sen är det så kul att göra saker tillsammans med syrran och hennes fina hundar❤

Zune ska jag försöka hinna med att köra lite apportering med på tisdag, blir nog att köra längre markeringar och linjetag. Blir ju tyvärr så mörkt fort så får se vad jag hinner med här!!

Tur jag har dessa tre grabbar de ger mig så mycket energi, så goa och snälla killar fast de vaknar lite tidigt ibland på helgerna för att busa i sängen🤪.

 

Ha nu en bra vecka alla så skriver jag lite mer under veckan. Kram