14. okt, 2018

Solig söndag

Vilken härlig känsla jag hade idag vid dagens löparrunda Toftbyn t/r (12 km). Det var liksom lätt att springa och jag hade kunnat löpa på en bra bit till, men man ska väl sluta innan kroppen tar slut helt😉. Inte bästa tiden/km men ok tempo när det var bra kuperat.

Sen var det ju en av de vackraste mornar jag sett på länge när solen gick upp över Toftan, var bara tvungen att stanna för att ta ett kort på den eldröda solen som gick upp över sjön och dimman som låg som en slöja på sjön. Ett mycket bra träningspass, fler av dessa tack, gav så mycket energi till träning!!

Sen var det bara att äta frukost och duscha innan det var dags för nästa aktivitet, jag och Zune skulle iväg till Dalvik för att träna Jaktlydnad/apportering. Var ett bra pass för oss trots mycket väntan när det var hela 8 ekipage som tränade denna dag för Sara Wester. Vi tränade linjetag och markering, ska nog köpa mig ett para större vita dummies som vi kan träna linjetag på så jag ser vart jag ska skicka. Markeringarna gick bra, fast jag var inte nöjd med hastigheten in det var på tok för långsamt. Blir att jobba vidare där!!

Fick även bra med + energi när vi satt och fikade efter hundträningen, kul att träffa bra hundfolk och prata av sig lite och få lite ideér till fortsatt träning. Blir så glad i hjärtat att få träna dessa fyrbenta familjemedlemmar. En jäkligt bra dag helt enkelt❤

Måste få tid med mina Underdogsvänner för att träna framöver, kanske vi kan hyra Finnbogård eller vara vid Myggsjön några tillfällen i november, ska höra med dem.

Fungerar mycket bra med Lazze i min lilla flock, han börjar hitta sin plats och både Bozze och Zune busar för fullt med honom. Blir att börja med lydnad, ska försöka hitta egen träning med honom så vi kan få till fotgåendet som jag vill ha det och börja bära lite dummies (och vad kommando apport och loss är) Inkallningen kör jag hela tiden med pipa när vi är ute så den befästs ordentligt.

Nu har jag varit väligt positiv, men just idag känns det väldigt bra så det lär ju också skrivas ner i denna blogg. Har ju varit några veckor som varit lite tyngre både på jobbet och att kroppen värkt men just nu känns det bra så jag får hålla i den känslan idag i alla fall....

Nästa vecka ser ut så här hade jag tänkt:

Måndag: PT och klädparty hos Bella

Tisdag: Spinning, träning av hundar på kvällen. 

Onsdag: PT och löpning 5 km på löpbandet

Torsdag: Äldreomsorgsdagarna 

Fredag: Äldreomsorgsdagarna

Lördag: Utställning i Gävle Lazze

Söndag: Löpning och ev Atc

Bjuder även på en fin bild av mina buskillar när jag och Erik var ute och gick i skogen idag.

Kram på er och hoppas ni får en bra kommande bra vecka❤